BZI LIVE

LIVE VIDEO – Totul despre procedura obținerii unui permis de armă! Comisarul șef de poliție Mihai Ștefan, șeful Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, vorbește la BZI LIVE despre posesorii de arme din Iași

Publicat: 14 aug. 2022

Luni, 15 august 2022, de la ora 13:00, în studioul BZI LIVE este prezent comisarul șef de poliție Mihai Ștefan, șef Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a discuta despre procedura obținerii unui permis de armă.
Câți deținători de arme sunt la nivelul județului Iași? Cum poți obține o armă neletală și care sunt condițiile pentru una letala? Cate arme poate deține o persoană și când pot fi folosite? Ce înseamnă periocol iminent?
Multe întrebări privind acest subiect își vor găsi răspunsul în emisiunea moderată de Roxana Caraiman.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Tags:Comentarii
  • da de ce trebuie a oamenii obusnuiti sa aiba permis de arma ???? pentru ce ????? Mai retrageti permisele de arma de la vanatori !!!!!!!!!!!

  • cati vanatori exista in Iasi ? in oras, judet ? cine le da permise de arma vanatorilor ? ca sa vaneze ce ??????? De ce sa vaneze ?????

Adauga un comentariu