BZI LIVE

LIVE VIDEO – Totul despre recensămintele desfășurate de Institutul Național de Statistică într-un an pandemic. Ciprian Iftimoaei, directorul adjunct al Direcției Județene de Statistică Iași, revine la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 30 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 31 martie 2021, de la ora 11:00, invitat în emisiunea BZI LIVE este Ciprian Iftimoaei, director adjunct al Direcției Județene de Statistică Iași, pentru a analiza impactul COVID-19 asupra populației. Invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre dinamica populației din țara noastră în contextul pandemiei și va detalia aspecte precum numărul de nașteri, decese, căsătorii și divorțuri în acest an. Alte subiecte abordate în cadrul emisiunii sunt legate de vulnerabilitatea financiară și inegalitățile produse de pandemie în bunăstarea populației. De asemenea, vom afla care este impactul măsurilor impuse de angajatori asupra bărbaților și a femeilor în aceste vremuri.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu