BZI LIVE

LIVE VIDEO Totul despre scandalul momentului din sistemul medical. Managerul Spitalului Sf. Spiridon vine la BZI LIVE să lămurească situația – FOTO

Publicat: 10 dec. 2019

Miercuri, 11 decembrie 2019, de la ora 13.00, în studioul BZI LIVE va avea loc o nouă emisiune medicală. De această dată nu va fi abordată o temă legată de o anumită patologie. În studiou va fi prezent ec. Ioan Bîrliba, managerul Spitalului Sf. Spiridon.

Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman va vorbi, pentru prima dată, despre scandalul care planează în unitatea medicală, după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plângere la DNA împotriva conducerii spitalului.

Acesta este nemulțumit că în urma unui control efectuat de Ministerul Sănătății cu mai multe luni în urmă, la unitatea medicală respectivă, nu s-au luat măsuri împotriva managerului Ioan Bîrliba și, implicit, a conducerii.

În cadrul emisiunii, managerul Spitalului Sf. Spiridon va oferi informații legate de acest control și va demonta acuzațiile aduse de Emanuel Ungurean, deputat USR de Cluj.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau în direct, accesând http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu