Prima pagină » Titlurile zilei » Tragedie de Valentine’s Day la Iași! Un tânăr s-a sinucis de dorul fostei soții. A fost găsit mort de un coleg de la muncă – EXCLUSIV/FOTO

Tragedie de Valentine’s Day la Iași! Un tânăr s-a sinucis de dorul fostei soții. A fost găsit mort de un coleg de la muncă – EXCLUSIV/FOTO

16 feb. 2024, 02:00, 7 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Un bărbat din Iași s-a sinucis chiar de Valentine’s Day. Tragedia s-a petrecut în comuna ieșeană Belcești, iar trupul neînsuflețit a fost găsit de un coleg de muncă de-al acestuia. Polițiștii au intrat pe fir, iar acum fac verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt

Tragedie de Valentine’s Day. Un bărbat din comuna ieșeană Belcești și-a pus capăt zilelor de dorul fostei soții. Dumitru Olariu a spus în repetate rânduri că din cauza faptului că aceasta a plecat și l-a lăsat cu copiii se va duce cu gâtul în ștreang. Miercuri a fost găsit spânzurat, într-o magazine, chiar de un coleg de-al său de serviciu.

Tragedie de Valentine’s Day la Iași

Polițiștii au intrat pe fir și au deschis un dosar penal.

„La data de 14 februarie 2024, în jurul orei 11:35, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat de 44 de ani a fost găsit decedat la domiciliul din comuna Belcești. Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. De asemenea, a fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Cum poate fi cineva salvat de la sinucidere?

Chiar dacă sinuciderea e considerată unul dintre păcatele capitale din punct de vedere religios, există multe cazuri la Iași. Se înregistrează o incidență crescută a suicidului, a problemelor cauzate de consumul de alcool, dar și de anxiolitice și antidepresive, precum și de violența domestică. Femeile sunt de două ori mai predispuse la depresie decât bărbații, iar 1 din 7 persoane are un risc crescut pentru această afecțiune. Principalele motive ale depresiei sunt așteptările nerealiste de la viață și din partea familie, autoanaliza excesivă asupra vieții personale, precum și presiunea socială de a fi împreună cu rudele și prietenii. Câteva măsuri ce sunt la îndemâna oricui pot salva viața unui om ajuns în pragul disperării. Tentativele de suicid s-au înmulțit la Iași.

„Tentativele de sinucidere din această perioadă sunt caracterizate prin gravitate extremă și de utilizarea toxicelor folosite în gospodărie, adesea insecticid sau substanțe de curățat, corozive și caustice, având loc pe fondul condițiilor socio-economice precare și a conflictelor casnice. Recomandăm o atenție sporită din partea familiei, pentru cei care trec printr-o perioadă dificilă, precum și apelarea de urgență la psiholog sau psihiatru, pentru a preveni actele extreme. În cazurile de intoxicație, primele măsuri de eliminare a substanțelor toxice constau în provocarea vărsăturii și prezentarea de urgență la spital”, au precizat medicii ieșeni.

Tragedia de Valentine’s Day de la Iași ar fi putut fi evitată.

Comentarii
 • A fost găsit într-o „magazine” ? Ia și corectează vită proastă ce ești, nu ai nicio treabă cu ziaristica și redactarea unui text. Vacă fără creier și fără talent.

 • 44 de ani e varsta de ciampion ca sa te mierlesti din amor. Ciampionul la fel a facut, chiar la anii 44. Sper ca si acest nobil exemplar era bucatar, gastronom, scriitor, manager, patron, mason, pescar, barcagiu, vanator, ofrodist si audist. Hehehehe, deci selectia natura fonctioneaza si cu franghia si cu glontul.

 • Nu vi se pare ciudat ca obsesia pentru un partener e mai mare decat iubirea pentru proprii copii?

  Sunt foarte multe cazuri de acest fel. Cazuri in care unii ajung sa isi omoare partenerul si copiii pentru a fi cu altcineva. Numai la oameni poti vedea asa ceva.

  Ceva la care sa reflectati pe ziua de azi. 😚

 • Curve nu mai sunt?
  Pentru o jigodie te
  Spânzuri
  Da prost ai fost

 • Femeia te ridică, femeia te coboară 😉

  Ce nu fac bărbații pentru 🐱 ?

 • pune te pe tine primul apoi restu

 • Chiar dacă sinuciderea e considerată unul dintre păcatele capitale din punct de vedere religios

  sa-mi bag toata poola inr edactorii p1zd11 luati din sant care scriu articolele astea, CE TREABA ARE RELIGIA BA TAMPITILOR CU ARTICOLU ASTA, TINETI-VA CREDINTELE PENTRU VOI CAND SCRIETI CEVA, JEGURILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *