Actualitate

Tragedie în a doua zi de Crăciun, în Prahova. O femeie a murit, iar alte 4 persoane au ajuns la spital

Publicat: 26 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie în a doua zi de Crăciun în Prahova. O femeie a murit iar alte 4 persoane au ajuns la spital
O femeie și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au ajuns la spital, în urma unui accident

Tragedie în a doua zi de Crăciun, în județul Prahova. O femeie și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au ajuns la spital, în urma unui accident.

Un accident a avut loc, în această după-amiază, în județul Prahova. O femeie în vârstă de 72 de ani și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost transportate la spital. Accidentul rutier a avut loc pe DN 1, în satul Potigrafu. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în accident au fost implicate șapte persoane, una dintre victime fiind inconștientă și încarcerată.

Unul dintre șoferi are vârsta de 20 de ani, iar celălalt șofer are vârsta de 73 de ani. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul este restricționat pe prima bandă, în sensul spre Ploiești. Accidentul s-a produs la la intersecţia dintre DN1 cu DJ 101E.

”Vârstele șoferilor 20, respectiv 73 de ani. Persoana decedată este o pasageră în vârstă de 72 de ani. La acest moment se acordă asistență medicală mai multor persoane. Trafic restricționat pe banda nr.1 a sensului spre Ploiești. În cazul celor 2 conducători auto, etilotestul a ieșit negativ. 4 persoane au fost transportate la spital”, au transmis, la acel moment, autoritățile.

Adauga un comentariu