Actualitate

Tragedie în Arad. Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al unui spital

Publicat: 05 dec. 2021
Un bărbat în vârstă de 43 de ani s-a aruncat de la etajul al cincilea al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad

O tragedie s-a produs în cursul zilei de duminică, în Arad. Un bărbat s-a stins din viață, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al unui spital din Municipiu.

O tragedie s-a produs în după-amiaza zilei de duminică, la un spital din Municipiul Arad. Un bărbat în vârstă de 43 de ani s-a aruncat de la etajul al cincilea al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Medicii prezenți la fața locului au încercat să îl resusciteze, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic și au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

Gestul bărbatului de 43 de ani, înainte de a se arunca de la etajul 5 al spitalului

Potrivit informațiilor, bărbatul era angajat al unității spitalicești, ocupând postul de inginer la serviciul tehnic al unității medicale.

„O veste tragică a îndurerat comunitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, după ce în urmă cu mai puţin de o oră, un coleg de-al nostru, în vârstă de 43 de ani, inginer la Serviciul Tehnic, a recurs la un gest extrem, aruncându-se de la etajul V al clădirii principale a SCJU Arad”, au transmis reprezentanții spitalului.

Bărbatul era angajat de mult timp la spital și nu era cunoscut ca având probleme psihice. Înainte să se arunce de la etajul cinci al clădirii, bărbatul își închisese telefonul mobil, arată Special Arad.

Adauga un comentariu