Actualitate

Tragedie în judeţul Neamț! Două persoane au murit după ce un limitator de inălțime a căzut peste un microbuz – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 11 mai 2021

Eveniment nefericit în judeţul Neamț după ce un limitator de înălţime a căzut peste un microbuz. În urma evenimentului a rezultat decesul a două persoane. Vorbim despre faptul că un TIR ar fi trecut sub pod agățând limitatorul de înălțime. Acesta a căzut pe un microbuz care se afla în spatele autocamionului.

Tragedia a avut loc în localitatea Tarcau din judeţul Neamţ. Potrivit autorităţilor evenimentul a dus la decesul a două persoane, incă o persoană este inconştientă şi se efectuează manevre de resuscitare. De altfel, o a patra persoană este conştientă şi a fost transportată la spital. Conform informaţiilor BZI.RO se pare că una dintre persoanele decedate este chiar şoferul microbuzului.

Două persoane decedate, o persoană conştientă şi preluată de SAJ iar o persoană este inconştientă şi i se acordă măsuri de resuscitare. Incidentul a avut loc în localitatea Tarcău din judeţul Neamţ după ce un limitator de înălţime a căzut peste un microbuz. Au transmis autorităţile.

Poliţiştii au deschis deja o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia. Aceştia vor stabili dacă există vreun vinovat. În altă ordine de idei, traficul este blocat în zonă. Vorbim despre faptul că traficul pe DN 15 Piatra Neamț – Bicaz este paralizat, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Autorităţile afirmă că traficul ar putea fi reluat în aproximativ 60 de minute.

 

Comentarii
Adauga un comentariu