Actualitate

Tragedie în lumea bună a Iaşului. Soţia avocatului Mihail Vlasov a murit. Era internată la spitalul de Boli Infecţioase-EXCLUSIV

Publicat: 22 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie în lumea bună a Iaşului. Soţia avocatului Mihail Vlasov a murit. Era internată la spitalul de Boli Infecţioase-EXCLUSIV
Sotia avocatului Mihail Vlasov a murit

Drama fără margini în lumea bună a Iaşului. Soţia avocatului Mihail Vlasov a murit. Femeia în vârstă de 72 de ani era internată la spitalul de Boli Infecţioase. Viviana Vlasov a fost infectată cu COVID-19, iar în ciuda eforturilor medicilor aceasta nu a putut fi salvată.

Mihail Vlasov, interceptat de procurorii DNA in timp ce cerea mita 200.000 euro de la un om de afaceri

In urma cu cativa ani Mihail Vlasov, a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce cerea mita 200.000 euro de la un om de afaceri. Vlasov este cel care l-a trimis pe soferul sau sa ia banii din masina denuntatorului, ultimul fiind intermediarul. Potrivit probelor stranse de procurori, Mihail Vlasov a fost denuntat la DNA de omul de afaceri Petroczki Gheza Iosif, unul din jucatorii importanti in industria de tipar din Romania. Curtea de Apel Bucuresti a decis la acel moment arestarea preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Mihail Vlasov, acuzat de trafic de influenta de procurorii DNA. Anchetatorii au ca proba convorbirea purtata intre Vlasov si Petroczki Gheza Iosif.

Vlasov Mihail: Aveti banii la dumneavoastra?
Petroczki Gheza Iosif: Da. E afara. Ii am in masina.
Vlasov Mihail: La masina, nu? Merge baiatu’ cu dumneavoastra. Sa plecam acuma…
Petroczki Gheza Iosif: Da, bine.
Vlasov Mihail: Merge cu mine… merge baiatul ala cu dumneavoastra.
Petroczki Gheza Iosif: Bine.
Vlasov Mihail: Si ne mai intalnim doar data viitoare. Nu vorbim la telefon, nu mai dati telefon nici cu… „neinteligibil”… niciodata, da?

„… inca trei sute la termenu’ viitor?”

Petroczki Gheza Iosif: Bine.
Vlasov Mihail: Bine domnu…
Vlasov Mihail: Si astepti la… „neinteligibil”… Te duci fix la masina si vin si eu la masina.
Onofrei Adrian Ioan: Da, da.
Vlasov Mihail: Daca veniti prima data cu aia doua sute, no.
Vlasov Mihail: Vorbim de… vorbim de jumatate din bani. Vorbim de jumatate, deja. Transa asta si diferenta de trei sute la termenu’ viitor.
Petroczki Gheza Iosif: Deci, inca trei sute, termenu’ viitor?
Vlasov Mihail: A?
Petroczki Gheza Iosif: Deci… inca trei sute la termenu’ viitor?
Vlasov Mihail: La termenu’ viitor, da!
Vlasov Mihail: Normal. Dumneavoastra o vedeti de… ca si cum noi nu ne-am discutat nimic. Dumneavoastra va vedeti in mod normal …”neinteligibil”… o continuare. Cand o sa vina sorocul pronuntarii o sa…”neinteligibil”… Asta-i… asta-i singura, asta e ceea ce trebuie sa se intample, asta se va intampla.

Soţia avocatului Mihail Vlasov a murit. Iată situaţia, pe judetul Iaşi, a persoanelor infectate cu COVID-19

Potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Sănătate Publică, până astăzi, 22 august 2020, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 2.349 de cazuri cu personae infectate cu COVID-19. Astfel, se înregistrează o creştere cu 75 de cazuri în plus faţă de ziua precedentă.

Din totalul de persoane confirmate, 1.849 au fost externate. În judetul Iaşi în ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces în randul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese fiind de 85.

Persoane confirm. -1384
Persoane vindecate – 882
Persoane decedate – 39
Persoane internate -500
Persoane externate -965
Paturi exist. în C.C. – 22
Paturi disponibile – 22

 

Adauga un comentariu