Prima pagină » National » Tragedie în secția de votare! Un bărbat a murit în clipa în care membrii comisiei îi dădeau buletinele de vot
Tragedie în secția de votare! Un bărbat a murit în clipa în care membrii comisiei îi dădeau buletinele de vot

Tragedie în secția de votare! Un bărbat a murit în clipa în care membrii comisiei îi dădeau buletinele de vot

09 iun. 2024, 13:40,
BZI.ro, în National

Alegerile locale și europarlamentare de anul acesta nu au fost fără incidente. Astăzi, 09.06.2024, la o secție de votare din județul Vâlcea, un bărbat si-a pierdut viața.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani a murit chiar în momentul în care membrii comisiei îi dădeau buletinele de vot.

Din primele informații, bărbatul a intrat în secția de votare, a prezentat cartea de identitate, iar în momentul în care a primit buletinele de vot pentru alegerile locale și europarlamentare, acesta s-a prăbușit la podea.

Oamenii care se aflau la fața locului au încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea cadrelor medicale, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva și a fost constatat decesul.

Președintele secției de vot din satul Igoiu, comuna Alunu, din județul Vâlcea, a oprit scrutinul, pentru ca Serviciul de Medicină Legală să ridice cadavrul bărbatului. În cauză s-a deschis dosar penal pentru elucidarea decesului.

Primar a rănit cu cuțitul un tânăr care ar fi refuzat bani pentru a-l vota

Primarul comunei Băneasa din județul Constanța ar fi oferit bani unui tânăr pentru a-l vota pe el. Se pare că tânărul ar fi refuzat oferta, deoarece i-a spus că dorește condiții de trai omenești. După ce s-au luat la ceartă, edilul, enervat, ar fi scos cuțitul și l-ar fi rănit pe alegător, rupându-i tricoul. Poliția i-a luat pe amândoi la audieri.

Incidentul a avut loc în fața secției 380 din satul Făurei, comuna Băneasa, potrivit viceprimarului localității, Eleonor Blăgan. În acest moment polițiștii audiază ambele părți implicate în conflict.

Potrivit Biroului Electoral Județean Constanța, primarul comunei ar fi cel care a chemat însă poliția, prin 112, pentru o frauda electorală.

„La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Secția 1 Poliție Rurală Băneasa au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că un candidat la Primăria Băneasa i-ar fi oferit suma de 1.000 de lei, pentru a-l vota.

Pentru că ar fi refuzat, candidatul l-ar fi agresat fizic.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de coruperea alegătorilor și purtare abuzivă”, transmite IPJ printr-un comunicat de presă“, transmite IPJ Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *