Local

Tragedie în Valea Adâncă! Un bărbat și-a înjunghiat concubina, după care s-a spânzurat – FOTO, UPDATE, VIDEO

Publicat: 02 aug. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Tragedie în Valea Adâncă Un bărbat și-a înjunghiat concubina după care s-a spânzurat - FOTO UPDATE VIDEO
Incident grav în județul Iași

O tragedie s-a produs în satul Valea Adâncă din comuna Miroslava, judeţul Iaşi. Un bărbat de 60 de ani a înjunghiat o femeie de 47 ani în regiunea lombară.

UPDATE 3: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași a transmis informații cu privire la starea de sănătate a femeii.

„Pacienta de 47 ani, adusă de echipaj TIM din localitatea Valea Adâncă, iot cu vm, suport inotrop pozitiv cu Nora cu 5 ml/h . Declarativ, agresiune fizică (violență domestică) de către fostul concubin de care s-a despărțit de aprox 3 – 4 luni de zile. Lovită inițial cu obiect dur/contondent, la nivelul extemității cefalice (ganteră), cu multiple plăgi înjunghiate (regiunea cervicală anterioară 2 plăgi), toracic anterior și toracic posterior stâng. Plăgi tăiate mâini și antebrațe, bilateral pneumotorax stâng drenat. A intrat în sală la chirurgie vasculară pentru plaga cervicală cu interesate arterială (sângerare activă, posibil din artera tiroidiană sup/art lingual).
Stabilă, conștientă dar sedată, se infirmă leziunea de carotidă. Avea interesate de arteră tiroidiană inferioară care sângera difuz cu hematom”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

UPDATE 2: Mihaela Dărdăcuș a fost înjunghiată de propriul iubit cu care avea o relație de 8 ani de concubinaj, a ieșit mai apoi pe stradă și a cerut ajutor.

Vecinii susțin că se certau frecvent, auzindu-se țipete.

„La data de 2 august anul curent, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de un bărbat.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale.

De asemenea, bărbatul a fost găsit decedat.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Iași.

UPDATE: Un vecin a fost cel care a sunat la 112 pentru că a auzit niște sunete, realizând că este vorba despre o violență domestică. Însă, bărbatul nu știa ce s-a întâmplat de fapt.

Știre inițială

După ce a comis infracţiunea, individul a decis să-și pună capăt zilelor. Nu se ştie cu exactitate dacă înainte sa se spânzure bărbatul şi-a dat foc sau a fost incendiat de femeie.

Individul a murit, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital.

Nu se cunoaşte motivul de la care a pornit conflictul.

„În Valea Adâncă, bărbat, 60 ani, spânzurat, autoincendiere/incendiere şi încă o victimă, femeie, 47 ani, plagă înjunghiată regiune lombară, trimis TIM şi SAJ. Bărbatul era decedat, iar femeia în şoc hemoragic. A necesitat intubare și ventilare mecanică în drum spre UPU”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii
Adauga un comentariu