National

Tragedie la Timișoara. Un copil de doar 13 ani, găsit spânzurat chiar de tatăl sau

Publicat: 15 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie la Timișoara. Un copil de doar 13 ani găsit spânzurat chiar de tatăl sau

Tragedie fără margini într-o familie din Timișoara. Un bărbat și-a găsit fiul, de doar 13 ani, mort în casă.

Copilul a ales să-și pună capăt zilelor și s-a spânzurat, chiar în camera camera lui. Iar cel care l-a descoperit fără suflare a fost chiar tatăl lui, informeaza opiniatimisoarei.ro.

Tatăl a apelat imediat numărul de urgență 112, însă medicii sosiți la locuinţa familiei nu au mai putut face nimic pentru băiat, astfel că au declarat decesul.

Băiatul nu a lăsat în urmă vreun bilet prin care să își justifice gestul extrem, iar apropiații nu își pot explică gestul copilului.

Trupul neînsufleţit al copilului a fost preluat de medicii legişti care vor stabili exact cauza decesului. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor, iar acum încearcă să stabilească ce l-a determinat pe copil să îşi curme viaţa.

Surse judiciare au precizat că părinţii copilului, poliţişti locali, sunt despărţiţi, iar băiatul locuia cu tatăl.

O infirmieră din Bârlad s-a sinucis din cauza că nu a mai făcut față volumului de muncă

Tragedie fără margini la un spital care este și suport COVID din Bârlad. O infirmieră de la acest spital și-a pus capăt zilelor. Femeia nu ar mai fi făcut volumului ridicat de muncă datorat și pandemiei de coronavirus cu care ne confruntăm, dar și problemelor pe care le avea în familie cu soțul ei, despre care se spunea că era agresiv. Astfel, femeia nu a mai putut gestiona lucrurile și, cel mai probabil, a cedat psihic, spun apropiații.

Din primele informații obținute de către reporterii locali, femeia, în vârstă de 46 ani, plecase de acasă și locuia la un frate. În luna octombrie, ea a cerut un ordin de protecție împotriva soțului ei, însă magistrațîi nu i-au admis cererea. Instanța a obligat-o să și plătească cheltuielile de judecată. Infirmiera a cerut divorțul la începutul anului, însă, în contextul actual, procesul s-a tot prelungit.

„Respinge cererea de emitere a unui ordin de protecție. Obligă pe reclamanta – victimă să plătească către stat suma de 250 lei cheltuieli de judecată (onorariu diminuat), pentru asistență juridică acordată din oficiu pârâtului – agresor, de Baroul de avocați Vaslui”, a fost decizia instanței bârlădene.

Ea lucra la Spitalul din Bârlad, care este suport COVID, iar epuizarea și-a spus cuvântul. Duminică, 13 decembrie, nu a mai ajuns la muncă. Colegii infirmierei și-au dat seama că ceva nu este în regulă și au mers să o caute, potrivit vremeanoua.ro.

 

 

 

 

Adauga un comentariu