International

Tragedie la un pelerinaj din Serbia, după prăbușirea unui pod pietonal. Două femei au murit și cel puțin 10 persoane au fost rănite – VIDEO

Publicat: 13 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie la un pelerinaj din Serbia după prăbușirea unui pod pietonal. Două femei au murit și cel puțin 10 persoane au fost rănite - VIDEO
Tragedie la un pelerinaj din Serbia, după prăbușirea unui pod pietonal

O tragedie a avut loc la un pelerinaj în Serbia. Două femei au fost ucise şi alte 10 persoane au necesitat tratament în spital. Din primele informații, se pare că un pod pietonal s-a prăbușit lângă oraşul Cacak din Serbia, a informat agenţia de presă de stat Tanjug, preluată de DPA, potrivit Agerpres.

Cele două femei care și-au pierdut viața veniseră în pelerinaj din regiunea sârbă a Bosniei şi Herţegovinei din vecinătate, potrivit website-ului de ştiri rina.rs.

Două femei au murit și cel puțin 10 persoane au fost rănite

Două femei au murit și cel puțin 10 persoane au fost rănite după ce un pod suspendat s-a prăbușit într-un râu din centrul Serbiei, a informat joi televiziunea de stat RTS a țării.

Accidentul a avut loc în orașul Ovcar Banja, când un autobuz care transporta vizitatori din Bosnia s-a oprit pentru o pauză în apropierea podului peste un râu local.

Răniții au fost duși la un spital din orașul Cacak din apropiere. Femeile au murit după ce s-au încurcat în frânghiile podului. Prăbușirea s-a datorat probabil supraîncărcării, potrivit apnews.

Agenția de presă Tanjug spune că trei persoane au fost grav rănite.

Un accident mortal a avut loc în Roman. O familie nu a mai ajuns acasă

La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe sectorul de drum DN2-E85, în afara localității Săbăoani.

Se pare că în accidentul din dimineața de 13 octombrie, victimele au fost o femeie însărcinată, soțul acesteia, fetița lor în vârstă de doar 9 ani și un nepot de 11 ani. Cei 4 se întorceau de la pelerinajul la Sfânta Parascheva.

Din nefericire, au murit pe loc în impactul extrem de dur, șoferul de 35 de ani, soţia sa gravidă, fetița şi nepotul lor.

Singurul care a supraviețuit impactului violent dintre cele două autovehicule este băiatul de 14 ani al cuplului.

Adauga un comentariu