Cancan

Traian Bălănescu de la Vama Veche îşi striga disperarea pe Facebook: ”Plâng și mi-e rău, îmi tremură mâinile!”

Publicat: 28 aug. 2020
traian-balanescu-a-murit
traian-balanescu-a-murit

Traian Bălănescu de la Vama Veche îşi striga disperarea pe Facebook în urmă cu cinci ani. Vestea morţii sale a venit ca un şoc în industria muzicală din România. Traian Bălănescu, membru fondator al trupei Vama Veche, a decedat vineri dimineața, iar anunțul a fost făcut de rockerul Ovidiu Niculescu.

Traian Bălănescu de la Vama Veche îşi striga disperarea pe Facebook:

”Uneori așa îmi vine să urlu la cer când răpeşte oameni speciali și talentați înainte de vreme! E îngrozitor! A murit Bălănescu Traian al nostru! E cea mai cumplita dimineață Traiane, așa ceva nu se face dragule, nu aud decât pianul tău cu care ai încântat generații cu piesele trupei Vama Veche și efectiv nu pot să mă opresc din plâns….ai lăsat o umbră imensă în soare blondule nebun de frumos, așa să știi…RIP”, este mesajul cutremurător al lui Niculescu.

În urmă cu cinci ani, Traian Bălănescu îşi strigă disperarea pe Facebook şi le cerea prietenilor sfaturi.

”Plâng și mi-e rău fizic, îmi tremură mâinile, mi-am luat calciu și mg …nimiccc. Nu intru pe f niciodată, însă azi … nu cer răspunsuri de la prieteni”, a fost mesajul tulburător al artistului. ”Of, Traiane, ai grijă, îți urez sănătate maximă. Dar ce este? Unde ești?”, ”Ce ai pățit? Te rog să fii atent la căderile de calciu. Îţi doresc sănătate maximă”, ”Nu știu ce este cu tine, dar îți doresc să -ți fie bine, sănătate și să-ți revii”, ”Te pup, Traiane, cum pot să te ajut….?”, au fost răspunsurile apropiaților lui Traian Bălănescu.

Traian Bălănescu de la Vama Veche a murit

Fanii formaţiei Vama Veche sunt în stare de şoc. Traian Bălănescu, unul dintre membrii fondatori ai trupei, s-a stins din viaţă în această dimineaţă. Ovidiu Niculescu avea să scrie un mesaj copleşitor, după ce a aflat tristă veste, care i-a înmărmurit şi pe fanii cunoscutei formaţii.

Alături de Liviu Mănescu (bass) şi Tudor Chirilă (vocal), Traian Bălănescu (claviaturi, pian) este unul dintre membrii fondatori ai trupei de muzică rock Vama Veche, apărută în septembrie 1996.

Ionel „Tase” Tanase (baterie) a colaborat cu trupa doar la primul album, „Nu am chef azi” (1998), locul său în formaţie fiind luat mai apoi de Răzvan „Lapi” Lupu.

În toamna lui 2006 trupa s-a despărţit, iar în decembrie 2006, Traian Bălănescu, Răzvan „Lapi” Lupu şi Liviu Mănescu au acţionat în instanţă membrii trupei Vamă, pentru încălcarea drepturilor de autor asupra pieselor Vama Veche.

Ulterior, Traian Bălănescu (claviaturi, pian), Liviu Mănescu (chitară, bass) şi Răzvan „Lapi” Lupu (tobe) au fondat Trupa Veche. În 2007, formaţia de muzică rock a lansat albumul 1.907 km. La începutul anului 2010, membrii formaţiei erau Traian Bălănescu (pian), Liviu Mănescu (chitară, bass), Doru Cinca (tobe), Bogdan Sandu (chitara) şi Bogdan Olaru (vocal).

A murit soprana Adriana Mestes! A fost găsită moartă în casă

Soprana Adriana Mestes a murit. Aceasta a fost găsită moartă în casă. Cei care au alertat poliţia au fost vecinii ei care nu o mai văzuse de ceva timp. Fosta solista a Operei Naţionale Romane Iaşi a fost găsită fără suflare în locuinţă.

Vecinii i-au alertat pe oamenii legii. Aceştia au considerat, iniţial, că este vorba despre o dispariţie pentru că nu au mai văzut-o de câteva zile pe soprană. Vecinii au solicitat serviciul 112 de Ambulanţă dar şi pe oamenii legii. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au intrat în casa sopranei şi au găsit-o pe aceasta fără suflare. Artistă a fost găsită moartă în locuinţa sa din Bucureşti, unde avea domiciliul de mai mulţi ani.

Adauga un comentariu