Actualitate

Traian Băsescu a făcut testul anti-drog şi este pregătit pentru o dezbatere cu Gabriela Firea

Publicat: 20 sept. 2020
Traian Băsescu și-a făcut testele antidrog si COVID-19
Traian Băsescu și-a făcut testele antidrog si COVID-19

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat faptul că şi-a făcut testul anti-drog şi că este pregătit pentru o confruntare cu actualul edil al Capitalei, Gabriela Firea. Acesta a explicat, într-o declaraţie, faptul că va participa la orice dezbatere dacă moderatorul va fi un rerprezentant al Societăţii Civile.

Contextul testelor făcute vine într-o perioadă în care, Nicusor Dan, a provocat-o pe Gabriela Firea la o dezbatere. Primarul General al Capitalei a anunţat că va face o dezbatere doar dacă Nicușor Dan va avea un test anti-drog şi COVID făcut. Până în aceste momente, Nicusor Dan nu a venit cu niciun rezultat.

Traian Băsescu şi-a făcut testele şi este gata de dezbatere

Într-o declaraţie făcută, Traian Băsescu s-a declarat pregătit de o confruntare cu Gabriela Firea, ba mai mult, acesta susţine că şi-a făcut ambele teste cerute de primarul General al Capitalei:

”Doamna Firea a promis că va fi dezbatere dacă…

Ziua de sâmbătă a fost ziua penibilului maxim pentru Gabriela Firea.

Impostoarea profund coruptă a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti -Piteşti.

Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine. S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată încercând să păcălească pe imagine unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate data de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului.

Şi pentru că impostoarea plătitoare de publicitate din bani publici are tupeul cât casa, a declarat lucrarea ca fiind “cea mai mare din ţară”. Desigur, nicio televiziune n-a îndrăznit să-I spună că la Brăila se construieşte un pod peste Dunăre.

Mulţumită că i-a mai păcălit încă odată pe bucureşteni, impostoarea coruptă a anunţat public că este gata să se întâlnească într-o dezbatere publică despre Bucureşti cu orice candidat care are făcut testul PCR şi testul pentru depistarea consumului de droguri. O ce veste minunată!.”

Testele i-au ieșit negative lui Traian Băsescu

În altă ordine de idei, fostul președinte susține ca a făcut testele și ca este pregătit pentru o dezbatere cu Gabriela Firea. Acesta a declarat că la dezbatere poate veni și Nicușor Dan. Totuși, europarlamentarul PMP consideră ca moderatorul acestei dezbateri trebuie sa fie un reprezentant al Societății Civile:

 

Am alergat îndată la laboratoare şi în regim de urgenţă mi-am făcut analizele. Azi o pot informa pe doamna Gabriela Firea că mi-am făcut ambele teste pe care le solicită şi că ambele sunt negative.

În aceste condiţii eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat.

Vă propun ca dezbaterea să fie organizată în sala de consiliu a PMB. Noi doi sau trei stăm la masa de prezidiu iar presa în sală.

Vă propun ca fiecare din noi să primească la început un timp de 15 minute în care să-şi prezinte programul, după care să lăsăm presei trei ore pentru întrebări adresate alternativ fiecărui candidat.

De asemenea vă propun ca pe timpul dezbaterii să ne adresăm fiecare 3 sau 4 întrebări despre program.

Moderatorul ar trebui să fie un reprezentant al societăţii civile cu preocupări pentru problemele Capitalei.

Pentru a da şanse maxime ca această dezbatere să fie acceptată de dumneavoastră, sunt dispus să accept orice sugestie rezonabilă pe care o faceţi.”, a anunțat Băsescu.

Comentarii
Adauga un comentariu