Sport

Transfer bombă! Dragoș Nedelcu pleacă de la FCSB pentru două milioane de euro! Alți 4 jucători au reziliat contractele

Publicat: 01 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Transfer bombă Dragoș Nedelcu pleacă de la FCSB pentru două milioane de euro Alți 4 jucători au reziliat contractele

Gigi Becali a anunțat despărțirea de patru jucători. Harlem Gnohere, Dragoș Nedelcu, Cristi Manea și Diogo Salomao pleacă de la FCSB. MOL Vidi a făcut o ofertă de două milioane de euro pentru Nedelcu, acceptată de Becali.

”Rămâne Crețu, e și Ovidiu Popescu acolo, dacă e nevoie, în locul lui Manea. Am făcut economie de 150.000 din salarii. Gnohere și Nedelcu vor pleca astăzi, Salomao și Manea sunt deja plecați. Asta e strategia clubului. Ei oferă 2 milioane pe Nedelcu și mi-au spus că pun clauze 300.000 de euro dacă sunt în cupele europene, iau banii sigur, și 200.000 de euro dacă intră în grupele Europa League. Suntem siguri că luăm banii”, a spus Becali, la Pro X.

În acest moment, Harlem Gnohere și Dragoș Nedelcu se află la antrenamentul celor de la FCSB.

FCSB a primit o ofertă de două milioane de euro

În vârstă de 22 de ani, Dragoș Nedelcu a ajuns la FCSB în august 2017. Crescut de FC Viitorul, Nedelcu a fost cumpărat de FCSB în schimbul sumei de două milioane de euro.
Până în prezent, Nedelcu a adunat 66 de meciuri în tricoul FCSB-ului, pentru care a marcat două goluri și a pasat decisiv în două rânduri. Nedelcu are la activ și două selecții în echipa națională de seniori.

Adauga un comentariu