Cancan ultimă oră

Transformare uluitoare a unei femei după mai multe operaţii estetice

Publicat: 04 sept. 2020

Are doar 22 de ani, dar e de părere că întotdeauna e loc de mai bine când vine vorba despre aspectul fizic. Deviza tinerei din Bulgaria a adus-o în pragul a 15 proceduri chirugicale de mărire a buzelor, ceea ce a transformat-o complet fizic. Cum a arăta tânăra din Bulgaria care a „căzut” în patima operațiilor estetice?

Andrea Emilova Ivanova este de origine bulgară și e o împătimită a intervențiilor estetice. Tânăra a cheltuit din buzunarul propriu mii de euro pe intervenții la nivelul buzelor. Femeia și-a dorit buze cât mai voluminoase, iar… visul ei s-a împlinit!

Cum arată tânăra din Bulgaria cu cele mai mari buze din lume
În prezent, femeia a ajuns să aibă cele mai mari buze din lume, iar aspectul ei fizic… e discutabil. De altfel, din cei peste 15 mii de urmăritori din mediul online, majoritatea critică alegerea tinerei de a-și mări buzele în felul acesta.

„Îmi plac buzele mele mai mult ca niciodată. Mă simt foarte bine în pielea mea și sunt foarte fericită. În Bulgaria, asta este modă acum. Sunt oameni care mă plac cu buzele mai mari, dar sunt și alții care le preferă mici. Nu prea mă interesează opinia altora. Cred că oamenii sunt liberi să arate cum își doresc. Nu există limite”, a povestit Andrea Emilova Ivanova, potrivit metro.co.uk.

„Cred că încă nu le am cele mai mari. Nu vreau să arăt ca nimeni sau să imit pe cineva. Multe fete din Bulgaria au acid hialuronic în buze. În țara mea, buzele voluptoase sunt la modă acum”, a mai spus femeia.

Culmea e că înainte de toate aceste intervenții, tânără din Bulgaria era cât se poate de atractivă și nu ducea lipsă de admiratori.

Adauga un comentariu