Actualitate

Tratament coronavirus! A fost inventat medicamentul COVID-19 care, conform specialiştilor, neutralizează virusul

Publicat: 08 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tratament coronavirus A fost inventat medicamentul COVID-19 care conform specialiştilor neutralizează virusul
Tratament coronavirus! A fost inventat medicamentul COVID-19

Tratament coronavirus! A fost inventat medicamentul COVID-19 care, conform specialiştilor, neutralizează efectele virusului. Cercetătorii din Shanghai dezvolta un tratament bazat pe anticoropi menit să neutralizeze efectele virusului care a făcut ravagii în ultima perioadă în lume.

Medicamenul este unul experimentat şi va fi brevetat de Shanghai Junshi Biosciences de la Institutul de Microbiologie din cadrul Academiei Chineze de Ştiinţe.

Tratament coronavirus! A primit aprobarea Administraţiei Naţionale a Produselor Medicale

Conform presei internaţionale, tratamentul a primit aprobarea Administraţiei Naţionale a Produselor Medicale. Momentan, medicamentul se afla în prima fază a studiilor clinice. Produsul ar putea fi unul revoluţionar ţinând cont de faptul că se va aplica persoanelor sănătoase. Conform specialiştilor, tratamentul este unul pe bază de anticorpi.

Voluntarii sănătoşi sunt incluşi în testele făcute în Shanghai

Testarea va începe în curând, iar condiţia participării la această acţiune este ca subiectul să fie sănătos şi să nu fi fost infectat cu COVID-19. Rezultatele testării ar putea oferi detalii despre gradul de imunizare pe care îl are subiectul, despre siguranţa folosirii tratamentului, dar şi despre cum acţionează medicamentul în organism.

Programul reprezintă o premieră la nivel mondial fiind primul în lume de acest fel. Cercetătorii din Shanghai au început să privească din altă perspectivă ideea de combatere a coronavirusului. Concret, compania îşi doreşte să imunizeze persoanele sănătoase nu să le trateze pe cele bolnave. Aceeaşi companie a anunţat faptul ca medicamentul este deja brevetat şi că se aşteaptă protejarea principalelor categorii de risc din populaţie.

„Testele anterioare au arătat că JS016 poate trata şi preveni infecţia. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem efectele sale în studiile clinice”, a declarat cercetătorul de la Institutul de Microbiologie din cadrul Academiei Chineze de Ştiinţe, Liu Jinghua.

Testele efectuate pe maimuţe au demonstrat că JS016 poate bloca coronavirusul şi menţine organismul la parametrii normali chiar dacă sunt administrate doze mari. .

Adauga un comentariu