Remedii naturiste

Tratament naturist foarte bun pentru paradontoza

Publicat: 22 mart. 2015
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tratament naturist foarte bun pentru paradontoza
7
Parodontoza inseamna afectarea in principal a zonei parodontiului (aparatul de sustinere al dintilor in oasele maxilare). paradontoza in stagiile ei primare prezinta putine semne si simptome; dar pe masura ce aceasta boala progreseaza se vor remarca schimbari importante cum ar fi:
Gingii rosu deschis sau chiar roz, umflate
Gingii ce sunt mai moi la atingere
Gingii ce se indeparteaza ( retractie) de dinti , facand dintii sa para mai lungi

Trateaza parodontoza cu propolis si cu acest ceai 

Respiratie urat mirositoare persistenta sau gust neplacut in cavitatea orala
Spatii noi formate intre dinti
Pungi de puroi la nivelul coletului dentar
Mobilitate crescuta a dintilor sau chiar piederea acestora
Paradontoza este o boala imprevizibila , poate sa apara in episoade, cu semne si simptome severe ce alterneaza cu perioade in care pare ca evolutia sa este una buna sau cu semne care indica ca aceasta ar fi disparut complet.

Ai astm, arsuri stomacale, parodontoza? Iata un tratament cu varza murata 

In cazul paradontozei si al sangerarii gingiilor, va recomandam un leac din Tirol, din retetarul vindecatoarei germane EVA Lubke. Este vorba despre tinctura de sclipeti (Potentilla erecta), pe care o puteti prepara in felul urmator: cumparati de la Plafar radacina uscata de sclipeti, puneti-o (cam de 2 degete) intr-un borcan de dulceata si turnati peste ea rachiu natural. A doua zi, rachiul incepe deja sa se inroseasca. Tineti-l in camara aproximativ 2-3 saptamani, scuturandu-l din cand in cand, dupa care il puteti folosi. Luati, seara, o lingurita de tinctura in gura si tineti-o, cat puteti de mult, chiar daca va doare.
Adauga un comentariu