Local

Tratament VIP pentru clienții Hotelului „Il Primo”, din centrul Iașului! Un agent de pază s-a umflat în pene în fața unui client! Nu a ezitat să-i împartă câțiva pumni!

Publicat: 12 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tratament VIP pentru clienții Hotelului Il Primo din centrul Iașului Un agent de pază s-a umflat în pene în fața unui client Nu a ezitat să-i împartă câțiva pumni
Un agent de pază a fost condamnat definitiv de judecătorii ieșeni, după ce a fost acuzat că l-a agresat pe clientul unui hotel

Un agent de pază din Iași a fost condamnat definitiv de magistrați. Scandalul în care a fost implicat Mihai Gorea a avut loc în Hotelul „Il Primo”. Agentul a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare, cu suspendare, pentru purtare abuzivă. Anchetatorii l-au acuzat pe Gorea că ar fi bătut un client al hotelului amintit

Clientul unui cunoscut hotel din municipiul Iași a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută după ce s-a cazat. Bărbatul nu s-ar fi gândit niciodată că va pleca din Hotelul „Il Primo” cu ambulanța. Totul s-a petrecut în urma unui scandal pe care l-a avut cu un agent de pază chemat de personalul hotelului.
Conflictul a ajuns ieri la o finalitate, în instanță. Astfel, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au respins apelul declarat de Mihai Gorea împotriva sentinței emisă de Judecătorie în acest caz. Decizia este definitivă.
Inițial, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Mihai Gorea la un an și opt luni de închisoare, cu suspendare, pentru purtare abuzivă. Ulterior, agentul de pază ieșean a contestat hotărârea primei instanțe, sperând să obțină o soluție mai bună.

Agentul de pază Mihai Gorea, acuzat de procurorii ieșeni de purtare abuzivă

Procesul agentului de pază Mihai Gorea a început în urmă cu aproximativ doi ani. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe individ sub acuzația de purtare abuzivă. Conform anchetatorilor, ieșeanul în vârstă de 32 de ani l-ar fi agresat pe clientul unui hotel.

„În ziua de 19 ianuarie 2014, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ca agent de securitate în cadrul SC Molid Trust Securitate SRL Iași, inculpatul a agresat-o fizic pe persoana vătămată, provocându-i leziuni vindecabile în 14 – 16 zile de îngrijiri medicale”, au menționat oamenii legii.

Anchetatorii ieșeni au stabilit că, în noaptea 18 spre 19 ianuarie 2014, persoana vătămată a mers într-un club din municipiul Iași, împreună cu patru cunoscuți. În dimineața zilei de 19 ianuarie 2014, în jurul orei 4:00, aceștia au plecat din club și au cumpărat mâncare de la un fast-food, iar unul dintre cei cinci a invitat tot grupul în camera sa de la Hotelul „Il Primo”, unde era cazat, pentru a mânca împreună.

„Numitul M.A. era cazat într-un apartament cu două dormitoare și un living împreună cu numiții L.Z. și A.M., care se aflau la fața locului când grupul la care am făcut anterior referire a intrat în acel spațiu. În interiorul apartamentului a avut loc un schimb de replici între M.A. și ceilalți doi ocupanți ai apartamentului, care i-au reproșat acestuia că adusese alte persoane la fața locului. Conflictul a degenerat, cei implicați aducându-și reciproc injurii și cuvinte jignitoare, fără însă a recurge la violență fizică. Din cauza zgomotului creat și a faptului că persoanele implicate în conflict deranjau clienții hotelului, recepționera a acționat butonul de panică, fapt în urma căruia s-au deplasat la fața locului două echipaje de agenți de intervenție ai SC Molid Trust Securitate SRL Iași, din care făcea parte și inculpatul”, au mai susținut procurorii.

Scandal cât casa, într-un hotel din municipiul Iași

În jurul orei 5:00, persoana vătămată, împreună cu cei patru cunoscuți, au părăsit apartamentul și, în momentul în care voiau să iasă din holul hotelului, au fost opriți de agenții de pază, care le-au spus că nu pot pleca întrucât făcuseră scandal în camera de hotel. Din acest motiv, persoana vătămată i-a întrebat pe agenți în baza cărei legi îi rețin la fața locului.

„În acel moment, inculpatul a devenit agresiv verbal și i-a răspuns, spunându-i: «Auzi?! Ai grijă, că eu nu sunt cu legile, vezi că poate te arunc peste gard!» Imediat a intervenit soția persoanei vătămate, care i-a reproșat inculpatului faptul că și-a permis să se adreseze în acel mod. Inculpatul nu și-a revizuit comportamentul, ci a împins-o pe martoră, iar persoana vătămată a intervenit pentru a o ajuta. În acel moment, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona feței, iar aceasta a căzut la sol.

În timp ce persoana vătămată era căzută, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu picioarele peste corp. Speriate de cele întâmplate, martorele au început să țipe, iar inculpatul a încetat să o mai lovească pe persoana vătămată. După ce și-a revenit în urma loviturilor primite, persoana vătămată a apelat numărul 112, iar, ulterior, a fost transportată cu ambulanța la spital”, au încheiat anchetatorii ieșeni cu privire la acest scandal cât casa ce a avut loc într-un hotel din municipiul Iași.

Adauga un comentariu