Actualitate

Tratamentul care poate salva persoanele infectate cu coronavirus a fost descoperit – Video

Publicat: 25 feb. 2020

Aproximativ 66 la sută dintre noii pacienți cu pneumonie cu coronavirus (NCP) aflați în prezent într-un studiu clinic despre efectul Remdesivir în tratamentul virusului vor avea șansa de a lua medicamentul antiviral, potrivit unui specialist în îngrijire respiratorie. În studiul clinic s-au recrutat un număr de 761 de pacienți. A început pe 6 februarie în Wuhan în centrul epidemiei din zona Hubei din China.

De obicei, raportul dintre pacienții care iau medicamentul de studiu față de cei din grupul paralel este de 1:1. Cu toate acestea, raportul în studiul Remdesivir este de 2:1, astfel încât pacienții aflaţi în stare critică pot primi un tratament mai bun, a declarat Zhao Jianping de la Spitalul Tongji din Wuhan, la o conferință de presă recentă pe NCP. Restul pacienților care nu iau medicamentul în studiu vor primi alte tratamente standard, a adăugat Zhao.

Remdesivir este dezvoltat de Gilead Sciences, o companie farmaceutică americană, și a demonstrat o bună activitate antivirală împotriva SARS și MERS în experimentele anterioare cu celule și animale, potrivit lui Cao Bin, șeful programului de studiu clinic al medicamentului de la Spitalul de Prietenie China-Japonia. Studiile clinice împotriva infecțiilor cu Ebola au fost efectuate în afara țării. În cercetările interne conexe, acesta a arătat, de asemenea, o activitate antivirală destul de bună împotriva noului coronavirus (2019-nCoV) la nivel celular, a spus Cao.

Mai multe departamente oficiale, inclusiv Ministerul Științei și Tehnologiei, Comisia Națională a Sănătății și Administrația Națională a Produselor Medicale, au susținut aprobarea pentru studiile clinice ale Remdesivir. Mai mutle instituții sunt autorizate să desfășoare procesul în mai multe spitale din Wuhan, inclusiv în spitalul Wuhan Jinyintan.

„Cu toate că mulți dintre ei sunt încrezători în acest medicament, cercetătorii trebuie să-și testeze eficiența și siguranța cu o atitudine științifică”, a spus Zhao.

Studiul va adopta o metodă strictă dublu-orb, ceea ce înseamnă că atât pacienții, cât și medicii nu știu cine a luat medicamentul din proces. Efectul Remdesivir va fi dezvăluit numai după finalizarea procesului. Procesul va dura până la sfârșitul lunii aprilie.loading...

Comentarii
  • Iasul intra in carantina in 48 de ore ,armata va asigura securitatea .Transportul dintre orase va fi blocat .Aprovizionati-va cu alimente ,mazarea va disparea de pe piata

  • Nu atingeți animalele sălbatice și păsările ! Preparati mâncarea de origine animală la temperaturi ridicate, nu mâncați vanat, evitați aglomerațiile de persoane.

  • La orice epidemis ai pandemie se lanseaza astfel de zvoniri ca sa stea lumea linistita cum ca vaccinul sau tratamentul se pregateste undeva si va ajunge ba ca este doar ca o gripa ba ca ni sunt griji dar peste cativa ani se publica adevarul asupra realitatii, asta pentru cei care supravietuoesc deoarece 40% din populatia globala va fave boala mai usoara sau mai grava iar 5% vor muri. Deci din 100 de oameni 40 vor face boala. Restul protocol, zvoniri pentru evitarea panicii.

  • Cei care comentați aici…ne-ați face un bine să stați în casă și să vă taie și internetul. Sunteți niște pocnitori cu toții și vb numai prostii. In primul rand mazărea nu va dispărea de pe piata …tare asta…apoi va apărea și un medicament pentru acest nou tip de răceală…partea cu animale salbatice la fel e foarte amuzant…aglomerațiile nu prea ai cum sa le eviți decât dacă ești sălbatic sau locuiești într-un sat mic. Ăștia v-au spus sa va spalati pe mâini…nu pe creier…😂😂… Sunt un tip care călătorește în toată lumea și nu locuiesc în Romania

Adauga un comentariu