National

Trei copii au ajuns la spital după ce un copac a căzut peste o mașină aflată în mers

Publicat: 29 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trei copii au ajuns la spital după ce un copac a căzut peste o mașină aflată în mers
Trei copii cu vârste între 4 şi 13 ani au fost duşi la spital FOTO Arhivă

Un copac a căzut peste o mașină care se deplasa pe raza localității Mureşenii Bârgăului, din Bistriţa-Năsăud, conform News.ro. În autoturism se aflau șapte persoane, dintre care cinci copii.

Trei copii cu vârste între 4 şi 13 ani au fost duşi la spital, după ce un copac a căzut pe maşina în care se aflau alături de părinţi şi de alţi doi fraţi.

„La locul accidentului au fost găsite șapte persoane (doi adulți și cinci copii). La spital vor fi transportați trei copii, cu vârste cuprinse între 13 și patru ani, doi dintre ei acuză dureri la nivelul feței și unu dureri lombare. Copiii vor fi însoțiți la spital de mama lor în calitate de însoțitor, acesta neavând nevoie de îngrijiri medicale. Ceilalți doi și tatăl nu au nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Conform ISU Bistriţa Năsăud, pompierii militari au intervenit în Mureşenii Bargăului, pentru îndepărtarea copacului căzut pe autoturism.

Un cuplu a fost lovit cu mașina de un șofer, după o șicanare în trafic

Într-o altă ordine de idei, menționăm cum un bărbat şi o femeie au fost loviţi de o maşină în urma unei şicanări în trafic care a avut loc în Bucureşti. Bărbatul fusese anterior lovit cu pumnul în faţă de şoferul care a dat cu maşina peste cei doi.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat vineri, 29 martie, că poliţiştii au reţinut un bărbat de 38 de ani, pentru comiterea a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe.

“În fapt, la data 27 martie, în jurul orei 13:00, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în urma unei şicanări în trafic, soţul acesteia a fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către un alt participant la trafic. În urma acestui incident, bărbatul s-ar fi urcat la volan, intenţionând să părăsească zona, moment în care apelanta şi soţul acesteia s-ar fi poziţionat în faţa autoturismului pentru a-l împiedica să plece. În continuare, conducătorul autoturismului s-ar fi pus în mişcare, lovindu-i cu maşina pe cei doi”, au anunţat poliţiştii.

Bărbatul respectiv a fost prezentat apoi instanţei care a decis plasarea sa în arest la domiciliu, pentru 30 de zile.

Adauga un comentariu