Local

Trei ieșeni, acuzați că au agresat același bărbat! Doi dintre indivizi, judecați pentru tentativă de omor! O victimă, lovită cu furca în cap! (Exclusiv)

Publicat: 21 sept. 2020

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au trimis în judecată, în același dosar, trei indivizi. Doi dintre aceștia sunt acuzați de tentativă de omor. Cel de-al treilea va fi judecat pentru lovire sau alte violențe

Trei indivizi, acuzați că au bătut în aceeași zi, același bărbat, sunt nevoiți să dea explicații în fața instanței. Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași i-au trimis în judecată pe Marius Bogdan Berică și pe Marius Gabriel Agache, sub acuzația de tentativă de omor.
În același dosar, Sebastian Ionuț Chelaru este acuzat de lovire sau alte violențe. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Marius Bogdan Berică și pe Marius Gabriel Agache, acuzați de tentativă de omor

Marius Bogdan Berică și pe Marius Gabriel Agache au intrat în vizorul anchetatorilor la începutul lunii iunie a acestui an.

„În seara zilei de 4 iunie 2020, în intervalul orar 21:30 – 21:45, pe drumul din apropierea locuinței victimei din satul Rediu, comuna Ruginoasa, județul Iași, inculpatul B.M.B. (de 32 de ani), pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, i-a aplicat o lovitură cu un obiect contondent dur (o furcă) persoanei vătămate I.G. la nivelul capului. Inculpatul M.G.A. (de 29 de ani) i-a aplicat lovituri la nivelul corpului, cauzând căderea și impactul cranian cu partea carosabilă. Acest fapt i-a provocat victimei un traumatism cranio-cerebral acut mediu, o contuzie focală frontal-drept și temporal bilateral, o hemoragie subarahnoidiană, o criză convulsivă generalizată post-traumatism cranio-cerebral, un edem cerebral difuz, urmate de complicații de natură urologică, pentru care îi sunt necesare un total de 40-45 de zile de îngrijiri medicale”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Sebastian Ionuț Chelaru, acuzat de procurorii ieșeni de lovire sau alte violențe, în același caz

Oamenii legii au adăugat că victima a fost implicată în același incident, dar cu un alt individ, Sebastian Ionuț Chelaru, în cursul aceleiași seri.

„Distinct, în seara zilei de 4 iunie 2020, în intervalul orar 21:30 – 21:45, pe drumul din apropierea locuinței victimei din satul Rediu, inculpatul S.I.C. (18 ani), pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, i-a aplicat o lovitură cu pumnul persoanei vătămate M.G.A. (29 de ani) la nivel facial, cauzându-i o plagă contuză palpebrală, ce a necesitat pentru vindecare un număr 5-6 zile de îngrijiri medicale”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Autoritățile, alertate printr-un apel la 112

Autoritățile au fost alertate despre producerea incidentului, printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență, 112. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Victimele au fost preluate și transportate la spital. În același timp, oamenii legii au demarat cercetările, stabilind ce s-a întâmplat în seara respectivă pe drumul din satul Rediu, comuna Ruginoasa. Ulterior, cei trei indivizi au fost duși la audieri, iar procurorii au decis trimiterea acestora în judecată, sub acuzațiile amintite.

Adauga un comentariu