Bursa Barfelor

Treziți-o din vis! Cameluța a lui Gavril se visează în continuare primăriță! Umblă ca nebuna prin sediu urlând

Publicat: 13 nov. 2020

La finalul ediției de azi, babetele bârfitoare vă mai povestesc câte ceva din interiorul partidoiului PeSeDeU! Tare se mai amuză oamenii de acolo când o văd pe Camelia a lui Gavril cum umblă de nebună prin sediu spunând sus și tare că „eu vreau primar!”, „eu vreau primar!”. Săraca nici acum nu a putut trece peste șocul că s-a făcut de râs la alegeri și a îngropat de tot partidoiul la Iași. Cu ochii bulbucați, ca și cum ar fi în sevraj, umblă și apropiații Cameluței, cum este Marinică cel Galben sau Elvira cea Rotundă. Oricum, ferească Dumnezeu de oamenii care sunt desperați!

Candidatura asta la Premărie îi înnebunește pe mulți și ar trebui construit un ospiciu pentru toți ăștia care au luat-o deja razna și care mănâncă… troscot toată ziua. Cert este că cei de la Primărie se bucură, că dacă ar fi ieșit Cameluța premar, într-o lume paralelă, ar fi trebuit să schimbe ușile de la intrare, că nu încăpea dosul ei pe ușile normale.

Comentarii
  • Doamne ce zile am ajuns ,ca un popor sasufere din cauza unor hoti si incompetenti dovediti! Oare ce face DNA ,caci i se ofera pe tava adevarate rechizitorii iar ei nu comenteaza nimic.O sa vina si ziua cand vor da socoteala poporului si ei pentru inompetenta lor,tinindu./i in brate hoti de tipullui FENECHIU<MARICEL POPA<,BODEA,CHICHIRAUetc.Rusine,rusine sa va fie ca nu aplicati legea,proasta asa cum e ea,dar e lege. Acelasi B.G. din barlad

Adauga un comentariu