Eveniment-Social

Trofeul Electricianului – concurs profesional desfășurat în perioada 26 – 29 septembrie la Piatra Neamț

Publicat: 01 oct. 2021
În perioada 26-29 Septembrie 2021 s-a desfăşurat la Piatra Neamț, Trofeul Electricianului – faza pe Delgaz Grid, un concurs profesional unde au concurat cei mai buni specialişti ai companiei din toate judeţele Moldovei

În perioada 26-29 Septembrie 2021 s-a desfăşurat la Piatra Neamț, Trofeul Electricianului – faza pe Delgaz Grid, un concurs profesional unde au concurat cei mai buni specialişti ai companiei din toate judeţele Moldovei.

Trofeul Electricianului este un eveniment de tradiție, cel mai longeviv și de anvergură concurs profesional regional, prin care cei mai buni profesioniști din companie își testează cunoștințele teoretice și de îndemânare în cadrul probelor practice, desfășurate în situații reale.

În urma parteneriatului încheiat încă din anul 2015 între EON ROMANIA/DelgazGrid, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Iaşi şi liceele de profil din Suceava, Bacău și Vaslui s-a propus şi realizarea unei secţiuni denumită Trofeul Electricianului Junior, unde elevii care desfăşoară stagii de pregătire practică în cadrul companiei Delgaz Grid (fostă EON Distribuţie România) să-şi demonstreze abilităţile teoretice și practice dobândite şi să ia contact cu elemente din cultura organizaţională a companiei.

La ediția din acest an, echipa Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida” Iaşi, formată din Chitariu Ștefan Alexandru, Bejinaru Cristian Ionuț și Drăgușin Tudor, coordonați de Prof. Ing. Cosmin Pintilie, a obţinut următoarele rezultate: locul I – Chitariu Alexandru, Mențiune- Bejinaru Cristian Ionuț, Mențiune- Drăgușin Tudor. Echipa liceului a fost premiată de către Consiliul Director al companiei DelgazGrid/EON România , care şi-a exprimat dorinţa ca aceşti tineri, după absolvire, să vină în rândul specialiştilor din cadrul companiei. Totodată, conducerea companiei a subliniat  disponibilitatea de a investi în continuare în liceele tehnologice partenere, inclusiv prin susținerea în viitor a învățământului profesional dual.

Premiile au fost oferite de către compania Delgaz Grid şi firme din domeniul electroenergetic şi au constat în laptopuri, tablete, truse de scule, vouchere pentru componente IT şi materiale specifice meseriei.

Adauga un comentariu