Eveniment-Social

Trofeul polițiștilor din Iași: un vasluian beat turtă la volanul unui Volvo! A încercat să scape de control, dar a fost încolțit la timp

Publicat: 03 nov. 2020
Polițiștii din Iași în timpul unor controale desfășurate în trafic
Polițiștii din Iași în timpul unor controale desfășurate în trafic

Un vasluian a fost oprit în trafic la Iași. Deși a încercat să-i evite pe polițiști, bărbatul a fost încolțit. Mirosea puternic a alcool, motiv pentru care a fost testat cu aparatul alcooltest. Valoarea a fost uriașă, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal. Nu a fost singurul șofer prins băut la volan. Controalele în trafic vor continua și în perioada următoare

Un vasluian a fost prins beat pulbere la Iași. A încercat să-i ocolească pe oamenii legii, însă a fost tras pe dreapta într-un final. Agenții din cadrul Secției V de Poliție au oprit pentru control, în municipiul Iași, un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din județul Vaslui. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă. Pe 1 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău au oprit pentru control, pe raza comunei Scobinți, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Scobinți. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la un spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă.

De beat ce era a intrat cu mașina într-o barieră

Un ieșean și-a încercat cât de mult a putut norocul și a scăpat milimetric de moarte. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, pe 30 octombrie, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Iași, ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Iași, fiind sub influența alcoolului și ar fi intrat în coliziune cu bariera din dreptul unei căi de acces, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la un spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În baza probatoriului administrat în cauză, pe 1 noiembrie, bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

Dosar penal deschis pe numele unui alt ieșean

De data aceasta, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au prins un bărbat de 43 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Cristești, fiind sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării sale cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar cercetările continuă.

Adauga un comentariu