Actualitate

Trucul simplu care elimina punctele negre definitiv. Procedura se repeta de cel mult doua ori pe saptamana

Publicat: 02 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trucul simplu care elimina punctele negre definitiv. Procedura se repeta de cel mult doua ori pe saptamana
Elimină punctele negre definitiv.

Elimină punctele negre definitiv. Tenul oglindeşte obiceiurile zilnice, iar problemele de la nivelul pielii se reflectă în comportamentul nostru. Chiar dacă găsim remedii şi eliminăm o parte din ele, au obiceiul să reapară, astfel fiind o luptă continuă.

Singurul remediu cu adevărat eficient este să identificăm cauzele apariţiei lor. Astfel, trebuie să evităm anumite aspecte din viaţa noastră pentru a fi sigure că nu ne vom mai confrunta cu această problemă. Punctele negre apar mai ales la femeile care au tenul gras. Din cauza dilatării porilor se creează mediul potrivit pentru acumularea secreţiei abundente de sebum. De obicei, pielea de pe frunte, nas şi bărbie este mai grasă şi produce mult sebum. De aceea, acestea sunt zonele favorite ale punctelor negre.

Elimină punctele negre definitiv

De cele mai multe ori, femeile devin indispuse când se privesc dimineaţa în oglindă. Punctele negre parcă se înmulţesc peste noapte pe fată. Chiar dacă ai un fond de ten care acoperă eficient imperfecţiunile, asta nu înseamnă că ai soluţionat problema.

Trucul simplu care elimină punctele negre

Da, curăţarea tenului la cosmeticiană ar fi o soluţie. Dar dacă nu ai timp şi nici bani pentru procedură, îţi prezentăm un truc la fel de eficient. Pentru asta vei avea nevoie de o lămâie, apă, sare şi asta e tot.

Ia o lingură de sare de mare, o jumătate de linguriţă de zeamă de lămâie şi o linguriţă de apă. Amestecă bine toate ingredientele. Acum aplică amestecul pe zona unde ai puncte negre. Apoi, cu un disc din tifon masează bine zona, timp de 2-4 minute, până lichidul va intra în piele să îşi facă efectul.

Clăteşte ulterior fața şi aplică produsul pe care îl utilizezi de obicei când îţi cureţi fața.

Atenţie! Repetă această procedură de cel mult două ori pe săptămână.

Adauga un comentariu