Viata de cuplu

Trucuri care va poate anima viata intima

Publicat: 02 iun. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trucuri care va poate anima viata intima
7

Nu uita de nevoile tale in pat
Pentru pentru a-ti stimula viata sexuala trebuie sa stii ce iti place si te excita in pat. Cu totii stim probabil asta pana la un anumit punct, dar daca tu si partenerul tau folositi aceeasi practica sexuala zi de zi, este timpul sa introduceti cateva condimente in rutina voastra sexuala. Incearca sa gasesti ceva nou, de care sa va bucurati amandoi. Sau poti sa experimentezi pe cont propriu. Daca ai impresia ca partenerul nu iti satisface pe deplin nevoile, incearca sa vorbesti cu el/ea despre asta.

Rasfata-ti partenerul in fiecare zi
In ciuda vietilor voastre ocupate, nu uitati sa va alintati reciproc. Dat fiind faptul ca femeile au de obicei o anumita dificultate in a se bucura de sex fara atingeri blande si imbratisari iubitoare, lipsa de intimitate zilnica poate cauza probleme serioase in viata sexuala.

Un studiu efectuat in Carolina de Nord a aratat ca imbratisarile frecvente si saruturile elibereaza hormoni ce au efecte pozitive asupra bunastarii tale si stabilesc o legatura foarte intima intre tine si partenerul tau. Deci, este suficient sa va tineti de mana in timp ce va uitati la televizor, sa va sarutati cand va intoarceti de la serviciu, sa va faceti masaje ale gatului sau umerilor sau sa adormiti unul in bratele celuilalt.

Nu te gandi la probleme in timp ce faceti sex
Femeile au tendinta de a se gandi la problemele lor mai des decat barbatii. Expertii spun ca femeile sunt dezactivate din cauza gandirii mai mult decat barbatii, si ca nivelul lor de excitare poate scadea dramatic intr-o clipa, spre deosebire de barbati. Acest lucru inseamna ca gandul la vasele nespalate poate cu usurinta sa ruineze starea de spirit sexuala intr-o secunda.

Daca vrei sa-ti stimulezi viata sexuala, cu siguranta nu ar trebui sa te gandesti la alte lucruri in timp ce faceti sex. Deci, fa o lista cu lucrurile pe care le ai de facut. Daca esti ingrijorata in special cu privire la unul dintre ele, discuta cu partenerul tau despre acest lucru si fa-l sa inteleaga de ce nu ai starea de spirit pentru sex in acel moment. Partenerul te poate chiar ajuta astfel incat sa va puteti relaxa la sfarsitul zilei si sa-ti concentrezi gandurile numai pe placerea ta in pat.

Renunta la prejudecatile impotriva jucariilor sexuale
Spontaneitatea, noutatea, experimentele si diversitatea ajuta la impulsionarea vietii sexuale. Jucariile erotice ofera toate cele de mai sus si te poate ajuta pe tine si pe partenerul tau sa va puneti in aplicare fanteziile sexuale.

Avand in vedere ca exista o gama larga de produse disponibile pe piata, va trebui sa cauti acele jucarii care ti se potrivesc cel mai bine. Daca nu esti sigura cum sa prezinti ideea jucariilor sexuale partenerului tau, fa-i o prima supriza cu o lotiune pentru un masaj senzual si apoi veti face urmatoarea achizitie impreuna.

Imi place asta, dar nu-mi place celalalta
Invata cum sa vorbesti cu partenerul tau despre viata sexuala. Multe persoane nu vorbesc despre lucrurile care le deranjeaza in viata sexuala din doua motive. Primul motiv este ca se simt jenate sa vorbeasca despre sex si-al doilea motiv este ca se tem de modul in care partenerul lor va lua critica.

Daca ceea ce face partenerul tau in timpul actului sexual nu te excita, cu siguranta trebuie sa ii dai un indiciu despre asta, altfel vei fi nemultumita sexuala iar si iar. Deci, atunci cand te decizi sa vorbesti cu partenerul tau despre lucruri care nu te excita, incepe conversatia prin descrierea lucrurilor care iti plac. Astfel, vei da o nota pozitiva conversatiei si, ca rezultat, ceea ce vei spune nu va suna ca o critica, ci ca un indiciu.

 

Adauga un comentariu