Remedii naturiste

Trucuri pentru dezinfectarea casei cu ulei de arbore de ceai

Publicat: 07 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Trucuri pentru dezinfectarea casei cu ulei de arbore de ceai
Acest ulei multifuncțional poate fi utilizat pentru curățarea și dezinfectarea tuturor suprafețelor.

Aceste trucuri pentru dezinfectarea casei cu ulei de arbore de ceai va pot ajuta sa va igientizati diverse zone din gospodarie fara sa folositi substante chimice care va afecteaza sanatatea. Uleiul esențial de arbore de ceai, in ciuda mirosului sau care seamana cu cel al petrolului, are un puternic efect dezinfectant. Acesta are proprietăți antibacteriene, antifungice, antiseptice și antivirale. Iata cateva trucuri pentru dezinfectarea casei cu ulei de arbore de ceai!

Dezinfectați toate suprafețele cu ulei esențial de arbore de ceai

Acest ulei multifuncțional poate fi utilizat pentru curățarea și dezinfectarea tuturor suprafețelor. De la mânerele ușilor până la blatul de lucru, inclusiv vasul de toaletă sau bateriile de baie, acest lucru vă permite să faceți curatenie in mod natural și să eliminați bacteriile. Pentru a face acest lucru, pur și simplu adăugați 5 până la 6 picături de ulei pe un burete. De asemenea, puteți spala si pe jos: se toarnă aproximativ zece picături în găleata cu apă sau pe mop în sine.

Truc pentru dezinfectarea casei cu ulei de arbore de ceai: curăța mucegaiul

Alături de oțetul alb și extract de semințe de grapefruit, uleiul de arbore de ceai este printre cele mai bune ingrediente naturale pentru îndepărtarea petelor de mucegai dintre rosturile de gresie si faianta. Aceste proprietăți antifungice și antibacteriene fac posibilă curățarea și igienizarea acestor zone. Cum? Se toarnă o picătură pe o periuță de dinți veche.

Ulei esențial de arbore de ceai pentru dezinfectarea rufelor

Când rufele murdare stau în coș de mult timp sau când prosoapele miros de umezeală, acest ulei poate fi util. Uleiul esențial de arbore de ceai va deodoriza, dezinfecta și igieniza foarte eficient hainele. Acest lucru va ajuta la eliminarea tuturor mirosurilor și a germenilor răi. Există mai multe modalități de a face acest lucru aici. Puteți adăuga 5 până la 10 picături de ulei la doza de detergent lichid pentru rufe. Alternativ, este, de asemenea, posibil să le turnați direct pe rufele din tamburul mașinii de spălat. Și dacă mirosurile rele sunt foarte puternice în mașina de spălat datorită umidității și mucegaiului, puteți turna până la 15 picături pe un prosop!

Truc pentru dezinfectarea casei cu ulei de arbore de ceai: combate paraziții

Proprietățile sale antibacteriene sunt bine cunoscute pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii (infecții fungice de tip picior de atlet, psoriazis, eczeme, mâncărimi etc.), pentru sustinere sistemului imunitar și calmarea tractului respirator. Cu toate acestea, se știe mai puțin că este ideal pentru combaterea acarienilor si paraziților. Pentru a beneficia de aceste proprietăți de combatere a dăunătorilor, diluați 25 până la 30 de picături în aproximativ 2 linguri de alcool alb și aproximativ 100 ml de apă filtrată, într-o sticlă de pulverizare. Pulverizați acest produs pe saltele, perdele, covoare, perne etc. pentru a lupta împotriva paraziților. De asemenea, pe pernă și plapumă pot fi puse 3 picături pure. Toarnă câteva picături pe o pietricică pentru a preveni proliferarea moliilor în dulapul tău.

Adauga un comentariu