Frumusete

Vrei să scapi de celulita? Aceste sfaturi vă pot ajuta

Publicat: 19 nov. 2019

Trucuri pentru tratarea celulitei. Reclamele vă pot spune contrariul, dar majoritatea femeilor au celulită, vergeturi și alte probleme ale pielii, cum ar fi cicatricile și acneea. Într-adevăr, se estimează că 85% dintre femei au celulită. Chiar și super modelele, cei mai buni sportivi și multe celebrități le au. Pentru multe femei, este un complex: nu le place să apară într-un bikini pe plajă din cauza asta. Din fericire, puteți face ceva.

Desigur, celulita nu este nicio rușine, dar dacă vrei să faci ceva pentru a scăpa de ea, poți urma aceste sfaturi.

Ce este exact celulita? Este o neregularitate a pielii care îi conferă aspectul de coajă de portocală. De obicei afectează coapsele și fesele, dar poate fi prezent și în alte locuri. Acesta este rezultatul celulelor grase care trec în țesuturile conjunctive de sub piele. Mulți oameni asociază celulita cu obezitatea, dar acest lucru nu este adevărat: cele doua nu au nicio legătură între ele. Gras sau slab, toată lumea suferă mai mult sau mai puțin de această problemă a pielii.

Înainte de a dezvălui aceste sfaturi, am dori să subliniem că nu este garantat că funcționează, dar sunt inofensive, așa că merită să le încercați!

Trucuri pentru tratarea celulitei. Cafea

Se spune că afecțiuni ale pielii, cum ar fi celulita, vergeturile, eczemele, cicatricile și acneea pot fi rezolvate prin frecarea zonelor afectate cu cafea. Brandul australian Frank Body oferă o întreagă linie de produse de cafea. Site-ul lor explică: „La fel cum te trezește în interior, cafeaua te poate trezi si in exterior.” Ideea este că atunci când aplici cafea pe piele, fluxul de sânge este stimulat și eliminat. Cafeaua are, de asemenea, același pH ca și pielea, ceea ce înseamnă că nu se va usca. Dacă nu doriți să cheltuiți prea mulți bani pe scruburi, puteți face propriul amestec de cafea, zahăr și ulei de măsline. Merită încercat, nu?

Regim

Pe lângă spălarea cu cafea, există câteva sfaturi alimentare care vă pot ajuta. Următoarele produse alimentare au reputația de a fi bune anticelulice:

Iaurt, lapte și brânză
Legume crude
fasole
orez
Carne slabă, cum ar fi pui, pește sau vită
Fructe proaspete

Circulația sângelui

Un ultim sfat este să vă asigurați că vă stimulați circulația sângelui. Puteți face acest lucru cu masaje obișnuite și dușuri la cald. Exercitiile fizice ajuta la intarirea muschilor din zonele cu probleme. Unele exerciții ajută si ele mult in lupta împotriva celulitei.loading...

Adauga un comentariu