Cancan

Tudor Chirilă și Irina Rimes au avut o relație controversată. „Eu am simțit că Tudor mă curtează…”

Publicat: 15 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tudor Chirilă și Irina Rimes au avut o relație controversată. Eu am simțit că Tudor mă curtează...
Tudor Chirilă și Irina Rimes au avut o relație tumultoasă pe vremea când erau colegi la emisiunea "Vocea României."

Sunt celebri și apreciați de public pentru vocea lor, iar multă lume știe că Tudor Chirilă și Irina Rimes au avut o relație controversată. Cei doi s-au afișat în lumea mondenă în ipostaze inedite, iar zvonurile apărute în presă au atras și mai mult atenția.

Excentricul Tudor Chirilă și frumoasa Irina Rimes s-au tachinat de mai multe ori la tv, iar relația apropiată dintre ei a stârnit bănuieli în rândul colegilor de breaslă. Mai mult, replicile savuroase pe care și le adresau atunci când se aflau în juriul unei emisiuni celebre de la Pro Tv au dus la presupunerea că cele două vedete ar avea o relație, dar nu vor să recunoască. 

Tudor Chirilă și Irina Rimes, relație cu năbădăi 

Tudor Chirilă și Irina Rimes au devenit colegi în 2018, când au fost în juriul emisiunii „Vocea României.” Pe parcursul acestui show, cei doi artiști s-au tachinat, s-au certat, și-au făcut complimente, fapt care a stârnit curiozitatea publicului, dar și a colegilor de breaslă. 

Mai mult, aceștia au cântat împreună de mai multe ori pe scenă, iar apropierea dintre Tudor Chirilă și Irina Rimes a provocat imediat suspiciuni. Zvonurile au fost susținute și de celelalte vedete din juriul emisiunii. 

Replicile îndrăgiților artiști din showbiz-ul autohton au fost dintre cele mai surprinzătoare. În cadrul emisiunii, Irina Rimes i-a transmis un mesaj savuros celebrului Tudor Chirilă.

„A fost o plăcere, două sezoane la Vocea României, să și concurez cu tine, să și râd cu tine, să și plâng din cauza ta, nesimțitule, dar să și învăț de la tine. A fost o plăcere și o mare onoare. Mulțumesc frumos, Tudor Chirilă!”, a declarat artista cu origini în Republica Moldova.

La rândul lui, Tudor Chirilă i-a adresat un mesaj sensibil, care a fost interpretat de ceilalți jurați.

„În ciuda aparențelor, pe dinăuntru, interior, sunt un om bun, să știi. Am să mă întorc bărbat.”, i-a spus artistul frumoasei Irina Rimes.

Ce legătură a existat între cei doi artiști 

Tudor Chirilă și Irina Rimes sunt extrem de apreciați de publicul din România, iar replicile lor savuroase au provocat suspiciuni în rândul admiratorilor. Mesajele amuzante, tachinările, complimentele sau certurile urmate de împăcări, toate au stârnit bănuiala că cei doi ar avea o relație de dragoste.

Cu toate acestea, artiștii au precizat că îi leagă o prietenie frumoasă, nici vorbă de ceva mai mult. Irina Rimes a mărturisit în cadrul unei emisiuni că la un moment dat s-a simțit curtată de colegul ei, Tudor Chirilă. 

„Ăsta e felul lui de curta oamenii. Eu așa am simțit. În primul meu sezon, adică în sezonul opt, eu am simțit că Tudor mă curtează. Are ceva cu mine. Bine, poate curtat e mult spus, dar are ceva cu mine. E ca în clasa întâi, când stai cu colega de bancă și o tragi de codiță, doar așa, ca să o enervezi un pic. Și nu mă supăr pe Tudor pentru că ăsta este Tudor. Și dacă îmi place muzica lui, ar trebui să îi accept și părțile astea – când e mai nesimțit, când e mai mitocan, așa.”, a declarat Irina Rimes pe când se afla în juriul emisiunii de la Pro Tv. 

Tudor Chirilă a precizat că tachinările lui nu au avut scopul de a o supăra pe frumoasa artistă, ci să îi arate că într-o competiție este firesc să existe rivalitate fără a fi afectată relația de prietenie.

„Irina, la început, nu a înțeles că businessul e business și mai e o chestie, pentru o glumă bună îmi vând un prieten. E o vorbă care spune nu că ești neserios că-ți vinzi un prieten, ci că de fapt, când trebuie să fim profi, nu ținem cont de nimic. Asta e un show tv, dar când se sting luminile ieșim la bere.”, a precizat cântărețul.

Irina Rimes a dorit mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu că aceasta a fost căsătorită, iar după divorț s-a confruntat cu depresia. Mai mult, îndrăgita artistă a avut o relație de dragoste cu celebrul Killa Fonic, iar despărțirea a fost dureroasă. 

Tudor Chirilă și Irina Rimes au avut o relație tumultoasă pe vremea când erau colegi la emisiunea „Vocea României.” Cei doi artiști s-au tachinat și și-au adresat replici surprinzătoare, spre încântarea publicului. În pofida zvonurilor apărute în presă, aceștia au negat că ar fi avut o relație, fiind în prezent buni prieteni.

Adauga un comentariu