Local

Tudor Ciuhodaru, candidat AUR la Primăria Iaşi: „Aceste principii de aur mă vor ghida în tot ceea ce voi face pentru Iași”

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 10 Comentarii
Tudor Ciuhodaru candidat AUR la Primăria Iaşi Aceste principii de aur mă vor ghida în tot ceea ce voi face pentru Iași
Cel mai viral video din campania electorală a fost al candidatului AUR la Primăria Iași, medicul Tudor Ciuhodaru

Tudor Ciuhodaru, candidat AUR la Primăria Iaşi transmite că a decis să candideze pentru funcția de primar, deoarece Iașul merită mai mult.

„Bună seara Iași, bună seara România! Moldova nu e a lor, e a noastră! Iașiul nu e al lor, e al nostru! România nu e a lor, e a noastră!
Suntem forța care va schimba și Iașul și întreaga Românie! Vrem dreptate pentru Iași, vrem dreptate pentru România! Iar pentru noi toți asta înseamnă valori naționale, tradiție, cultură, așa cum și Iașul trebuie să devină un reper în acest domeniu.

M-am hotărât să candidez pentru funcția de primar al Iașului pentru că, sincer, Iașul merită mai mult! În ultimii 10 ani, actuala administrație nu a făcut NIMIC important și a ratat numeroase oportunități. Eu îl numesc pe Chirica primarul NIMIC. Nu mai putem accepta stagnarea și lipsa de viziune.
AJUNGE!

„Este timpul să aducem schimbarea pe care o merităm cu toții!”

1. Suntem aici pentru a reda românilor încrederea în puterea lor de a schimba lucrurile. Suntem aici pentru a promova valorile tradiționale, respectul pentru muncă și dorința de a construi o societate dreaptă și prosperă.
2. Nu vom mai tolera hoția și abuzurile din partea celor care ar trebui să ne reprezinte. Vrem o administrație transparentă și corectă, care să lucreze pentru cetățeni, nu împotriva lor.
3. Vom promova și apăra valorile naționale, cultura și tradițiile noastre. Iașul, cu bogata sa istorie și cultură, trebuie să fie un exemplu de păstrare și promovare a identității naționale.
4. Vom crea condiții pentru ca tinerii noștri să rămână acasă, să se dezvolte și să prospere aici, în România. Familia este fundamentul societății noastre și trebuie protejată și sprijinită.
Aceste principii de aur mă vor ghida în tot ceea ce voi face pentru Iași.
Vom moderniza orașul, vom îmbunătăți infrastructura și vom crea un mediu propice pentru dezvoltarea economică. Vrem un oraș curat, sigur și plin de viață, unde fiecare cetățean să se simtă respectat și sprijinit.

„Știu că împreună putem transforma acest oraș.”

Am un mesaj special pentru toți tinerii din Iași. Voi sunteți viitorul acestui oraș. Voi sunteți cei care veți duce mai departe moștenirea culturală și istorică a Iașului. Vom investi în facilități sportive și culturale, vom crea oportunități de angajare și ne vom asigura că aveți toate resursele necesare pentru a vă realiza potențialul.
Haideți să ne unim forțele și să construim un viitor mai bun pentru Iași, un oraș sănătos pentru copiii noștri și pentru generațiile viitoare. E momentul să ne trezim! Pe 9 iunie putem să-i schimbăm prin vot! Împreună, putem aduce schimbarea pe care acest oraș o așteaptă de prea mult timp. Împreună putem face Iașul un loc mai bun pentru noi toți.
Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru și pentru încrederea pe care mi-o acordați. Împreună, vom reuși! Soluția sănătoasă suntem noi”, transmite Tudor Ciuhodaru, candidat AUR la Primăria Iaşi.

Comentarii
Adauga un comentariu