Stiri si curiozitati

Tipuri de tunsori în scări. De ce coafura este adorată de toate femeile?

Publicat: 26 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Printre cele mai populare coafuri se numără tipuri de tunsori în scări. Această tunsoare este ideală pentru femei de diferite vârste și diferite tipuri de personalitate. Coafura în scări nu necesită prea multă întreținere, dar aspectul acesteia arată mereu bine îngrijit.

Tunsoarea în scări este foarte populară în 2022 datorită tranzițiilor sale frumoase și elegante de lungime. Probabil că orice meșter s-ar apuca de treabă și ar putea să facă un client fericit, deoarece scara nu este dificilă de realizat. Datorită stratificării scării puteți ascunde multe defecte, ceea ce ajută adesea femeile într-o situație dificilă. Puteți găsi o opțiune de tunsoare pentru orice lungime și tip de păr. Un alt avantaj al părului tuns în scări este că, tunsoarea poate fi variată, deoarece este destul de ușor de a o transforma. Acest lucru poate fi util în cazul în care clientul dorește să își schimbe radical stilul. De asemenea, puteți folosi culori diferite pentru a vopsi părul astfel veți ajuta la diversificarea aspectului și pentru a introduce ceva nou în look.

femeie tunsa in scari
Coaforii au tendința de a crea tunsori eșalonate nu doar în franjuri

Tipuri de tunsori în scări. Din ce cauză acest look este atât de popular?

Tunsoarea în scări nu are prea multe tipuri, aceasta de obicei depinde de lungimea părului. De fapt, aceasta constă în mai multe straturi de lungimi diferite. Este incredibil de populară pentru că se potrivește aproape oricărui tip de față. Arată șic și elegant pe părul lung și pe cel scurt, vă face să arătați feminină și sofisticată. O scăriță de lungime medie poate da o formă frumoasă ovalului feței tale.

Coaforii au tendința de a crea tunsori eșalonate nu doar în franjuri, ci și prin stratificarea întregii lungimi. Este o modalitate de a da părului tău un aspect profesional, fără a sacrifica volumul și lungimea. Tunsoarea cu franjuri este potrivită atât pentru părul drept, cât și pentru cel creț. Dacă ai părul neted și drept, poți ondula șuvițele cu ajutorul unor ustensile speciale pentru a obține un efect uimitor. Această coafură este adesea folosită de multe celebrități.

femeie tunsa in scari
Această tunsoare feminină poate fi realizată în diferite variante

Această tunsoare feminină poate fi realizată în diferite variante, cu franjuri drepte sau oblice, straturi pe toată lungimea sau doar pe șuvițele din față. O scăriță poate arăta foarte bine atât pe părul blond, cât și pe cel închis la culoare. Un finisaj decolorat sau ombré va accentua tunsoarea stratificată.

Cine poate purta o scară și cum mai bine să o stilizeze?

Așa cum am menționat mai sus, tunsoarea „în scări” se potrivește oricărei forme a feței. O coafură bună va ajuta la „îndulcirea” durității unei fețe pătrate, la „întinderea” vizuală a unei fețe rotunde și la crearea unui volum suplimentar pentru o față de tip triunghiular. În plus, această coafură, mai ales pe părul lung, ajută la corectarea defectelor de aspect, cum ar fi un nas mare, o formă neregulată a bărbiei. Acesta este probabil motivul pentru care majoritatea vedetelor occidentale optează pentru această tunsoare.

Tunsoarea în scări este unul dintre stilurile preferate de majoritatea femeilor. Coafura se bazează pe o tăiere curată, verticală a șuvițelor aproape de față, care creează o tranziție treptată de la părul scurt la părul lung.

femeie tunsa in scari
Tunsoarea în scări este foarte populară în 2022

Această coafură pentru femei este atât de populară în rândul fashionistelor de astăzi. Motivul pentru acest fapt se datorează unei serii de avantaje foarte importante. Astfel, o scară face ca părul să fie dinamic și plin de viață. Este o opțiune excelent pentru cei care vor să păstreze lungimea, dar nu le place o tunsoare dreaptă. Mai mult decât atât, tunsoarea corectează forma feței, ascunde urechile mari și îngustează bărbia.

Toate tipurile de tunsori în scări pot fi folosite pe șuvițe de orice lungime, de la lungi la scurte. În primul caz, tunsoarea „ușurează” părul și îl face mai aerisit, iar în al doilea caz, conferă șuvițelor volumul lipsă. Poate fi combinat cu diferite tipuri de franjuri, cum ar fi cele groase, drepte, asimetrice, alungite și oblice. Coafura vă permite să creați o varietate de stiluri.

femeie tunsa in scari
Tunsoarea în scări este unul dintre stilurile preferate de majoritatea femeilor
Adauga un comentariu