Actualitate

Tupeu dus la extrem! In magazinul condus si de familia „deontologului” Gabriel Gachi se face evaziune fiscala! Autoritatile sunt duse de nas

Publicat: 07 mart. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1
@ In magazinul patronat si de catre sotia unui patron a unei fituici din Iasi se vand produse fara a se elibera bon fiscal @ Practic, acest magazin situat in centrul Iasului pacaleste statul roman @ Un filmulet facut in acest magazin arata cum procedeaza vanzatoarele si cum evita acestea sa elibereze bonul fiscal @
 
La un magazin din centrul Iasului se vand produse fara ca vanzatoarele sa elibereze bon fiscal. Intr-un filmulet realizat de catre un client in incinta magazinului se vede cum un produs este achitat, iar vanzatorul nu elibereaza bon fiscal. Este vorba despre magazinul Bunatati din Ardeal, de pe strada 14 decembrie 1989.

Magazinul este patronat de catre sotia patronului fituicii Reporteris, Gabriel Gachi si de catre o partenera de afaceri. In imaginile surprinse se vede destul de clar cum un client achizitioneaza un produs, il achita si nu primeste bon fiscal. Reporterii BUNA ZIUA IASI l-au contactat ieri pe Gabriel Gachi pentru a obtine un punct de vedere legat de „afacerea” de familie pe care o are in centrul Iasului.

Initial Gachi a dat de inteles ca sotia lui, Luminita Gachi nu are vreo legatura cu magazinul din centru, dar mai apoi a facut cateva precizari. Gachi s-a aratat iritat de intrebarile jurnalistilor si a sustinut ca sotia lui nu are nicio legatura, cu toate ca situatia sta altfel.

„Sotia mea este o persoana privata, nu discut probleme de familie, care e interesul public?”, a declarat Gabriel Gachi. Gachi s-a aratat mai interesat de produsul care a fost vandut fara bon fiscal, lasand la o parte problema in sine.

„Despre ce produs este vorba? Sunt firme separate”, a completat Gachi. In incinta aceluiasi magazin exista doua case de marcat. Astfel, bonurile fiscale, atunci cand se nimeresc sa fie eliberate sunt eliberate de I.I ANDREI DIANA ELENA si de I.I GACHI LUMINITA GABRIELA. Desi Gaghi sustinea ca firma sotiei sale nu are nicio legatura cu faptul ca in incinta magazinului nu se elibereaza bonuri fiscale, cele doua persoane, Gachi Luminita-Gabriela si Andrei Diana se cunosc.

Andrei Diana Elena si sotia lui Gachi sunt actionari ai firmei NATURAL ALCALIN WATER SRL. Astfel, magazinul Bunatati din Ardeal este o afacere a celor doua, cel mai probabil. Se pare ca in acest magazin, Bunatati din Ardeal se practica cu succes evaziunea fiscala, chiar sub nasul autoritatilor. Magazinul in care isi desfasoara activitatea sotia lui Gabriel Gachi ar trebui verificat de catre cei competenti.
 

Gabriel Gachi, certat de mult cu legea
 
Recent Gabriel Gachi a fost implicat intr-un nou scandal. Masina lui, un Ford Kuga, stationa ilegal si bloca o cale de acces de pe esplanada Oancea, pe strada Han Tatar. Un echipaj de la Serviciul Rutier al Politiei Locale, care patrula prin zona, i-a facut semn sa elibereze calea de acces, dar in loc sa se conformeze, Gachi a preferat sa treaca la amenintari la adresa oamenilor legii.

Mai mult, echipajul de Politie Locala, care l-au legitimat pe Gabriel Gachi, a aflat cu stupoare ca marele „deontolog” din presa ieseana avea permisul de conducere suspendat. In loc sa plece capul in fata politistilor dupa ce a fost prins in offside, Gachi, cel care da lectii in fituica lui, despre respectarea legii si moralitate, a facut un scandal monstru.

Potrivit unor informatii detinute de reporterii BUNA ZIUA IASI, Gabriel Gachi este un infractor cu repetitie la regimul circulatiei rutiere. Acesta avea permisul suspendat din data de 26 iunie 2015, dupa ce a efectuat o depasire neregulamentara. La o luna dupa incident, desi nu avea dreptul de a se urca la volan, Gachi s-a crezut mai presus de lege si a condus pe drumurile publice.

Mai exact, pe 17 iulie 2015, acesta a fost tras pe dreapta de oamenii legii din localitatea Insuratei, judetul Braila. Atunci i s-a intocmit un alt dosar penal, pentru conducere cu permisul suspendat. Pe 3 ianuarie 2015, acelasi „deontolog” Gachi s-a ales cu un alt dosar penal, de aceasta dat pentru vatamare corporala din culpa.

Din cauza neatentiei, in momentul in care a incercat sa efectueze manevra de mers cu spatele, nu s-a asigurat si a acrosat un pieton. Tot Gabriel Gachi a mai avut probleme si cu alcoolul la volan, in anii 2001 si 2003 acesta a ramas pieton dupa ce a fost prins beat la volan

In urmatoarele editii vom prezenta cateva intamplari despre cum dl ”deontolog” Gabriel Gachi cel care detine fituica reporteris exercita presiuni pe dezvoltatori imobiliari locali, arhitecti si oameni politici pentru a putea obtine contracte de publcitate, unele din intamplari au fost si filmate. 

Adauga un comentariu