Local

Turbat de furie, un tânăr din Iași a fost la un pas de a executa trei femei: „Ieşiţi afară, că vă omor pe toate!” – EXCLUSIV

Publicat: 11 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Turbat de furie un tânăr din Iași a fost la un pas de a executa trei femei Ieşiţi afară că vă omor pe toate  EXCLUSIV
În urma măcelului, cei patru au ajuns în fața anchetatorilor ieșeni, pentru a povesti pas cu pas cum tânărul a constituit o scenă, parcă desprinsă din filmele de groază

Turbat de furie, un tânăr din Iași a fost la un pas de a executa trei femei. S-a lăsat cu jigniri și amenințări cu moartea, iar mai apoi au ajuns în fața judecătorilor

Un tânăr în vârstă de 30 de ani avea să fie cel mai mare criminal din Iași, după ce s-a pornit la un drum lung cu soția sa, sora ei și mama lor. Totul a început de la o ceartă, manifestându-se violent verbal, iar mai apoi și-a scos soția din mașină, lovind-o cu bestialitate.

Turbat de furie, un tânăr din Iași a fost la un pas de a executa trei femei

În urmă cu 7 ani, doi tineri din Iași s-au căsătorit din dragoste. Dar femeia nu a știut niciodată că avea să trăiască cel mai mare coșmar al său chiar lângă familia ei.

„În data de 06.10.2022, în intervalul 12.30-13.30, în timp ce se afla în autoturismul proprietate personală, conducând în zona intersecției Cotnari, inculpatul a lovit-o pe soția sa, împingând-o cu capul de geamul din dreapta față al autoturismului.

În jurul prânzului, în timp ce se afla în locuință, inculpatul a amenințat-o pe numita după care a prins-o cu mâna stângă de gât, iar cu mâna dreapta a tras-o de păr, ulterior lovind-o cu piciorul în zona șoldului stâng, provocându-i suferințe fizice, cauzându-i leziuni ce nu au necesitat zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform certificatului medico-legal”, transmit judecătorii.

Soția, sora și mama ei au rămas îngrozite. Ce pedeapsă a primit inculpatul

În urma măcelului, cei patru au ajuns în fața anchetatorilor ieșeni, pentru a povesti pas cu pas cum tânărul a constituit o scenă parcă desprinsă din filmele de groază. Ulterior, persoanele vătămate s-au constituit ca fiind părți civile, cu sumele de 30.000 de lei, reprezentând daune morale, și 7.000 de lei, daune materiale, solicitând și returnarea banilor cheltuiți în instanță. Inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de 6.000 de lei, amendă penală, adică 200 de zile, suma corespunzătoare unei zile-amendă fiind de 30 de lei, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

„Totodată, se reține că după acest incident în autoturism a urcat și persoana vătămată – sora persoanei vătămate, toate cele trei persoane deplasându-se către domiciliul soților fără alte incidente. După ce au ajuns în casă, unde locuia și tatăl inculpatului cu fiica minoră, în vârstă de 11 luni, a soților, fiind tot atunci venită în vizită și mama persoanelor vătămate – martora, pe fondul relatării de către persoana vătămată a incidentului violent petrecut în mașină, a izbucnit o ceartă între aceasta, sora sa și mama lor, pe de o parte, respectiv inculpat – pe de altă parte, în plină ceartă acesta ridicând de la sol și trântind un fotoliu aflat în încăpere.

Atât inculpatul, cât și persoanele vătămate s-au manifestat violent verbal, adresându-și expresii jignitoare, iar inculpatul a proferat și amenințări la adresa celor trei femei («Ieşiţi afară, că vă omor pe toate!»), după cum a reieșit din declarațiile date atât de către acestea în cauză, cât și de martorul”, mai spun anchetatorii în legătură cu cazul tânărului care a fost la un pas de a executa trei femei.

Adauga un comentariu