Titlurile zilei

Cu gusturile bărbatului niciodată să nu te pui! Și-a bătut nevasta și soacra după ce s-a trezit cu perdeaua din cameră schimbată!

Publicat: 12 sept. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Cu gusturile bărbatului niciodată să nu te pui Și-a bătut nevasta și soacra după ce s-a trezit cu perdeaua din cameră schimbată
Un ieșean nu se mai poate apropia nici de familie, nici de locuință

Un ieșean nu se mai poate apropia nici de familie, nici de locuință, cel puțin timp de șase luni, după ce a iscat un adevărat scandal în familie, din cauza unei perdele noi, cumpărate de nevastă.

Amețit de alcool și nervos că nu-i place una dintre achizițiile soției, Constantin Bejinariu ar fi încercat să o lovească cu toporul pe femeie, urmând ca soacra să fie următoarea victimă. Mai mult, și soacra a luat parte la scenele de violență, primind pumni în cap de la ginere

Constantin Bejinariu din satul Cârniceni, județul Iași va trebui să păstreze distanța timp de șase luni, deocamdată, după ce și-a lua la bătaie soția, pe motiv că nu-i plăceau noile perdele. Soțul, cu istoric în ale conflictelor, a amenințat-o pe femeie că va face măcel și că o va călca în picioare, amenințând-o cu o bărdiță.

Mama și sora acesteia au intervenit pentru a-i lua apărarea, însă nu l-au putut opri, fiind amenințate și agresate la rândul lor. Într-un final, după ce i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului, rupându-i tricoul, soția a putut fugi la o vecină, ulterior apelând la poliție. În plus, înjurăturile au fost nelipsite în seara de 9 august 2022, în casa soțului periculos.

Și-a bătut nevasta și soacra din cauza unei perdele noi

Bărbatul era cunoscut pentru comportamentul său agresiv pe care îl avea față de familia sa, soția sa fiind deseori agresată. Pe data de 9 august 2022, în jurul orei 18,00, individul ajuns acasă beat criță, a declanșat un scandat în familie, motivat de faptul că nu i-a plăcut una dintre perdelele noi. Atât femeia, cât și soacra au primit pumni și amenințări, individul punând mâna pe topor și pe cuțit. Și cumnata minoră a asistat la scandal, dar de teamă nu a intervenit.

„Deoarece violenţele exercitate de către pârât sunt frecvente, reclamanta a vrut să sesizeze organele de poliţie, dar pârâtul a luat partea metalică a unui topor şi a încercat să o lovească, îndreptând tăişul spre capul acesteia. Mama şi sora reclamantei au intervenit să o apere, însă pârâtul a lovit-o pe soţia sa cu pumnul în zona cefei, în urma loviturii aceasta ameţind şi fiind nevoită să se sprijine de un perete. Pârâtul i-a spus acesteia, în momentul când a lovit-o că va lua un cuţit şi „va face măcel”. A continuat agresiunea asupra reclamantei, căreia i-a aplicat lovituri, provocându-i echimoze şi excoriaţii pe braţe, conform certificatului medico-legal emis şi i-a rupt tricoul, spunându-i că o va omorî, respectiv că „o va călca în picioare”. Aflându-se în curte, minora a încercat să intervină, pentru a-l linişti pe pârât, dar acesta a ameninţat-o, spunându-i că dacă intervine o loveşte şi o bagă în pământ. Din cauza stării de temere pentru viaţa proprie, tânăra nu a intervenit, fiind obligată să asiste la violenţele exercitate de către pârât asupra mamei şi surorii sale”, precizau magistrații de la Judecătoria Iași.

După bătaie, soțul nervos le-a obligat pe cele trei femei să îl asculte în timp ce le ameninţa cu moartea şi le înjura, inducându-le o stare mare de teamă.

„A prins-o pe reclamanta de mână, i-a rupt tricoul, iar în momentul când mama acesteia a intervenit între cei doi, a fost lovită de către pârât în zona cefei, acesta căzând la pământ. De asemenea, a relatat martora că pârâtul a venit cu o bărdiţă în mână, spunând că o omoară pe fiica sa cea mare”, au adăugat magistrații.

Bărbatul nu mai are voie să se apropie de soție

Ulterior, împotriva lui Ionică Tenea a fost emis un ordin de protecție ce îi interzice să se apropie de familia sa și de casa acestora pentru șase luni, fiind nevoit să plătească și suma de 1000 de lei. În ciuda faptului că acesta nu se mai poate apropia de locuință, femeile agresate s-au mutat din acel moment, la rude.

„Obligă pârâtul, pentru următoarele şase luni începând cu data de 29.08.2022, să păstreze o distanţă minimă de 100 m faţă de reclamantă şi faţă de reşedinţa victimei din. Interzice pârâtului în această perioadă să se deplaseze în satul Cârniceni, interzice pârâtului în această perioadă orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu victima. Încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin prezenta hotarâre constituie infracţiune, conf. art. 47 alin 1 din Legea 217/2003. Dispune achitarea din fondurile Ministerului Justiţiei a sumei de 1000 lei, din care 500 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru reclamant”, au spus anchetatorii ieșeni.

Amintim că în județul Iași, dar și nu numai, zeci de femei sunt abuzate zilnic de concubin sau chiar de soț, membrii familiei, de multe ori minori, asistând la scene de violență fizică.

Comentarii
Adauga un comentariu