Cancan ultimă oră

Tzancă Uraganu îl ironizează pe Dani Mocanu, după ce i-a făcut o dedicație live actorului Jean-Claude Van Damme: „Puteam să vin să fac şi eu o poză, dacă era”

Publicat: 24 iul. 2021

Dani Mocanu a ajuns ironizat pe internet de către artistul Tzancă Uraganu, după ce manelistul s-a filmat în timp ce îi făcea o dedicație live actorului Jean-Claude Van Damme în holul unui hotel.

Pe internet a început ”războiul” între Dani Mocanu și Tzancă Uraganu, după ce manelistul s-a întâlnit cu actorul Jean-Claude Van Damme, i-a făcut o dedicație live în holul unui hotel din Capitală, iar apoi le-a spus urmăritorilor săi că urmează un proiect alături de acesta. Tzancă Uraganu, însă, l-a ironizat pe acesta, spunând că nu a putut să ajungă să facă poze cu actorul, iar ”prin decembrie, aşa, dacă vii prin România poate se nimereşte să n-am nuntă”.

Pe TikTok, Tzancă Uraganu i-a dat replică lui Dani Mocanu, după ce s-a întâlnit cu celebrul actor:

„Am şi eu un mesaj pentru actorul Jean Claude Van Damme. Frăţiorul meu, vreau să-mi cer scuze în faţa ta că n-am putut să ajung acolo la hotel, pe Victoriei, unde erai tu, să fac şi eu o poză cu tine. Că puteam să vin să fac şi eu o poză cu tine dacă era, nu era o problemă, dar eram la o nuntă. Eu când zi de zi, am nunţi zi de zi şi n-ajung nici pe-acasă. Că dacă puteam, ajungeam, nu era o problemă. Iartă-mă, când mai vii pe-aici, în caz că se nimereşte să nu am nuntă, prin decembrie, aşa, să vii să n-am nuntă, că eu de obicei cânt zi de zi… iartă-mă, îmi cer iertare şi eu, şi formaţia mea, că n-am făcut o poză cu tine. Trăiască familia ta. Jean Claude van Damme, te pupăm”.

Dani Mocanu, dedicație specială pentru Van Damme!

Pe contul de Youtube al lui Dani Mocanu, artistul a încărcat un videoclip în care apare în timp ce îl ține de umăr pe celebrul actor Van Damme și îi face o dedicație specială, live, chiar în holul unui hotel. Din imagini se poate observa că actorul este chiar încântat de prezența cântărețului. În urmă cu o zi, Van Damme a fost filmat într-un autoturism în timp ce se afla în prezența mai multor bărbați și se distrau pe ritmuri de manele.

Șederea actorului în România pare că îi priește, având în vedere faptul că se bucură din plin de muzică și de plaiurile românești. Dacă miercuri a fost filmat în timp ce se distra alături de alți tineri pe ritmurile muzicii lui Tzancă Uraganu, astăzi a apărut pe internet un videoclip, postat chiar de Dani Mocanu, în timp ce ascultă dedicația cu patos pe care i-a făcut-o artistul live, în holul unui hotel din Capitală.

Îmbrăcat lejer și cu patrupedul în geantă, lucru mai puțin văzut pe străzile din Capitală, actorul Jean-Claude Van Damme apare alături de Dani Mocanu în timp ce se distrează, aplaudă și chiar fredonează alături de artist.

Adauga un comentariu