Actualitate

Tzancă Uraganu, la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva: „A fost un semn să ajung la Sfânta!”

Publicat: 10 oct. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Tzancă Uraganu la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva A fost un semn să ajung la Sfânta
Manelistul Tzancă Uraganu a venit în pelerinaj la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva

Manelistul Tzancă Uraganu a venit în pelerinaj la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Nu este prima dată când cântărețul vine să se roage la moaștele Sfitnei Parascheva. În anii trecuți, acesta a venit la Iași și s-a rugat pentru o minune. Acum, manelistul a mulțumit pentru că a făcut-o mamă pe Marymar.

Tzancă Uraganu, la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva

Andrei Velcu, cunoscut drept Tzancă Uraganu, a povestit fanilor săi cum a venit în pelerinaj la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Acesta a ajuns mai mult din greșeală deoarece nu era pe lista lui venirea la Iași. Doar că a pierdut avionul spre București și astfel a ajuns la Iași. Acesta susține că nu e deloc întâmplător, pentru că acolo, are loc un eveniment cu o încărcătură divină foarte specială.

Anul trecut, când a venit să se roage la moaștele Sfintei Parascheva, Tzancă Uraganu i-a cerut acesteia să facă o minune pentru el, lucru care s-a și întâmplat.

Manelistul este ferm convins că Sfânta Parascheva l-a adus la ea, dar acest lucru nu l-a supărat, ba chiar a spus că trebuia să vină să se închine la moaștele sale, după ce i-a fost îndeplinită cea mai arzătoare dorință, aceea de a deveni tată pentru a treia oară.

„Nimic nu este întâmplător! Am pierdut avionul și trebuia să ajung la București și singurul bilet pe care l-am găsit a fost spre Iași. Ăsta a fost un semn să ajung la Sfânta Parascheva. Să ne trăiască copiii la toți și multă sănătate! Sfânta Parascheva ne-a adus la ea, chiar dacă am pierdut avionul, nu-mi pare rău nicio secundă. Oricum trebuia să vin, i-am cerut ceva anul trecut și anul ăsta ne-a dat. Ne-a îndeplinit dorința. Adică pe Anastasia…așa că să vă trăiască copiii voștri și ai mei, toți trei“, a povestit Tzancă Uraganu.

Venirea la Iași a fost un semn divin!

Manelistul este de părere că anularea unui zbor, iar singura variantă pentru a veni în țară era pe la Iași, ceea ce a fost interpretat ca un semn divin.

„Aici este stop cu orice, deci vă spun așa…nici nu știu cum să zic. Am pierdut avionul și singura variantă să ajung în România era să vin la Iași și cred că ăsta a fost un semn! Trebuia să trecem la Sfânta Parascheva pentru că mi-a îndeplinit o dorință de anul trecut și chiar trebuia să ajung de urgență ca să-i mulțumesc”, a spus Tzancă Uraganu.

Manelistul recunoaște că este un om foarte credincios. Anul trecut, când a venit în pelerinaj la Iași, la Sfânta Cuvioasa Parascheva, s-a ruga să mai aibă un copil. Iar acest lucru s-a întâmplat. La scurt timp după ce s-a rugat, iubita lui a rămas însărcinată. Ulterior, soția sa, Marymar, a născut-o pe Anastasia.

Acum, din respect și apreciere pentru ajutorul primit, Tzancă Uraganu a mers din nou în pelerinaj pentru a-i mulțumi Sfintei Cuvioase Parascheva.

„I-am cerut ceva anul trecut și anul ăsta ne-a dat. Pe Anastasia!“, a menționat Tzancă Uraganu, după ce a venit în pelerinaj la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Comentarii
Adauga un comentariu