Magazin

UIMITOR. Urmasii nefilimilor, ingerii cazuti, traiesc printre noi. Cercetatorii au dovada

Publicat: 13 ian. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii
UIMITOR. Urmasii nefilimilor ingerii cazuti traiesc printre noi. Cercetatorii au dovada
1
Potrivit unor studii recente, persoanele cu o grupa rara de sange cu Rh negativ prezinta trasaturi neobisnuite si un ADN modificat. Potrivit cercetatorilor, aceste persoane prezinta trasaturi speciale, mai putin umane. Studiile din domeniul biologiei au stabilit ca ADN-ul acestor persoane este diferit de cel al majoritatii oamenilor si cercetatorii cred ca aceste persoane ar putea fi urmasii Nefilimilor, „ingerii cazuti”, asa cum sunt mentionati in Biblie. 
Cei mai multi oameni, aproximativ 85%, au grupe de sange cu Rh pozitiv, in timp ce o mica parte a populatiei, de aproximativ 15%, au grupe rare cu Rh negativ. Aceste persoane reprezinta un grup special de oameni care, conform ultimelor studii, prezinta in sangele lor trasaturi foarte diferite de restul populatiei, trasaturi mai putin umane ce par a proveni de pe alta planeta. Acestia prezinta unele trasaturi specifice, precum inteligenta peste medie, simturi foarte dezvoltate, temperatura corpului mai scazuta, tensiunea arteriala mai mare, abilitati psihice si intuitive mai dezvoltate, sensibilitate crescuta la caldura si la lumina soarelui, o vertebra in plus si, de obicei, ochi verzi sau albastri si par roscat.
Dovezi stiintifice arata ca in urma cu aproximativ 35.000 de ani au aparut primele grupe de sange cu Rh negativ in nordul Spaniei si sudul Frantei, locuri unde si astazi putem gasi cele mai multe persoane cu Rh negativ. In Europa, 40-45% dintre oameni au Rh negativ, in timp ce in Orientul Apropiat si Mijlociu se gasesc grupuri mari de persoane cu sange cu Rh negativ. Se pare ca persoanele cu Rh negativ au ceva in codul lor genetic care ii face sa fie lideri innascuti, personalitati puternice capabile sa conduca grupuri mari de oameni. Cartea Genezei din Biblie prezinta Nefilimii ca fiind fiii fiilor lui Dumnezeu si ai fiicelor oamenilor, astfel ei se considera ca au avut copii cu oamenii si au creat o noua rasa, cu Rh negativ si cu trasaturi diferite.
Adauga un comentariu