Frumusete

Uleiul de arbore de ceai ucide acarienii Demodex, care ne populeaza fata

Publicat: 14 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Uleiul de arbore de ceai ucide acarienii Demodex care ne populeaza fata
Uleiul de arbore de ceai ucide acarienii Demodex

Uleiul de arbore de ceai ucide acarienii Demodex. Acarienii Demodex sunt paraziți microscopici care trăiesc pe pleoape și în alte părți ale feței. Au șapte gheare pentru a pune mâna pe celulele pielii. Așa că se hranesc cu celulele care aliniază foliculul, aspirându-o cu un ac retractabil în mijlocul unei guri rotunde.

Aceasta activitate duce la inflamații ale pielii. În plus, D. folliculorum transportă în mod obișnuit stafilococ și bacilul bacteriilor oleronius.

Deci, cum putem lupta împotriva acestor paraziți? Există mai multe abordări, care pot fi combinate pentru a ataca acarienii pe mai multe fronturi:

Uleiul de arbore de ceai ucide acarienii Demodex

Există un tratament natural pentru prevenirea și eliminarea prezenței acestui acarian. Ne referim aici la uleiul de arbore de ceai, care este folosit preventiv pentru a preveni păduchii atunci când un fenomen de acest tip apare la școală. Deși aceasta este o substanță complet naturală, este recomandat să vă adresați dermatologului.

Acest produs are avantajul de a fi natural și eficient. O jumătate de oră este suficientă pentru a eradica acarienii și bacteriile prezente pe față. Întotdeauna diluați produsul în cauză în apă înainte de a-l utiliza și aplicați-l cu comprese sau tifon pe zonele afectare.

Această substanță ajută la reducerea cosurilor și a altor pustule asociate cu prezența acarienilor și bacteriilor prin reducerea și aproape chiar eliminarea acestor arahnide. Înainte de a începe acest tratament sau orice alt tip de tratament, consultați medicul pentru a vă asigura că produsul pe care îl utilizați nu poate provoca reacții adverse asupra pielii dumneavoastră.

Adauga un comentariu