International

Ultima filmare cu Diego Maradona, una „sfâșietoare“, făcută publică de un vecin – VIDEO

Publicat: 27 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ultima filmare cu Diego Maradona una sfâșietoare făcută publică de un vecin - VIDEO
Ultima filmare cu Diego Maradona

Ultima filmare publică apărută cu Maradona a fost realizată de un vecin al argentinianului, de la periferia capitalei Buenos Aires.

Marele fotbalist a fost filmat în momentul în care se întorcea acasă, după ce fusese externat din spital, în urma unei intervenții chirurgicale pentru un hematom la cap.

Ultima filmare cu Diego Maradona

În imaginile filmate în urmă cu mai puțin de două săptămâni, Maradona se afla pe stradă, în apropierea reședinței sale, înconjurat de patru persoane, două dintre acestea ajutându-l să meargă.

Fetița vecinului care a realizat filmarea a strigat „Salut, Diego!”, moment în care Maradona, în ciuda dificultăților evidente în deplasare, s-a întors către aceasta și i-a făcut cu mâna, scrie Mirror. „Maradona m-a salutat!”, a fost reacția fetiței, care era însoțită de mama sa.

„Ultima filmare a lui Maradona, una sfâșietoare, în care dovedește de ce este legenda Argentinei”, a titrat publicația britanică.

Diego Maradona a fost înmormântat la Buenos Aires

Marele fotbalist Diego Armando Maradona a fost înmormântat joi seară, 26 noiembrie, la cimitirul Jardin Bella Vista Cemetery din Buenos Aires, în cripta familiei sale, alături de părinții săi, potrivit AFP.

Diego Maradona a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii private, la capătul unei zile în care zeci de mii de suporteri au trecut pe la căpătâiul lui, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Foarte multă lume a ținut să fie present la acest eveniment încât s-a creat o înghesuială atât de mare încât la un moment dat s-a creat o busculadă, iar forțele de ordine au fost nevoite să folosească gaze lacrimogene.

A murit la vârsta de 60 de ani

Diego Armando Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la ora locală 12:00, ora 17:00 în România. Legiştii au efectuat autopsia şi au anunţat datele preliminare, cu acordul familiei.

Acordul familiei pentru autopsie a venit după cererea procuraturii locale, care a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele decesului, ştiut fiind faptul că Maradona fusese operat recent la cap şi primea în continuare tratament pentru dependenţa de alcool.

Din primele informaţii, Maradona ar fi murit în somn, iar cauza preliminară a morţii este „insuficienţă cardiacă acută, care la un pacient cu cadiomiopatie dilatată, insuficienţă cardiacă cronică congestivă a cauzat un edem pulmonar acut”, după cum anunţă media argentiniană.

Cardiomiopatia dilatată reprezintă o afecțiune în în urma căruia mușchiul inimii nu poate pompa suficient sânge către restul corpului.

Adauga un comentariu