Local

Ultimele declarații despre starea de sănătate a actriței Draga Olteanu Matei – LIVE VIDEO/ UPDATE/ EXCLUSIV

Publicat: 14 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ultimele declarații despre starea de sănătate a actriței Draga Olteanu Matei - LIVE VIDEO UPDATE EXCLUSIV
Actrița Draga Olteanu Matei

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi face declaraţii de ultim moment despre starea de sănătate a artistei Draga Olteanu Matei, după ce aseară a ajuns în stare gravă aseară la Spitalul Sf. Spiridon.

UPDATE: „Testul Covid-19 al pacientei de la Neamț este negativ”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

”Pacienta a fost adusă cu ambulanţa. A suferit o hemoragie digestivă. Tratamentul anticuagulant a fost cauza. Este vorba despre o pacientă cu afecţiuni cronice. A fost preluată în urgenţă. Este la ATI. A fost tratată, sedată, investigată. Este stabilizată în acest moment. Se fac eforturi ca starea ei să fie stabilă.

Pacienta a comunicat cu echipa medicală la început. Apoi, pentru investigaţii a fost sedată şi este sub terapie intensivă în continuare. S-a luat un test Covid-19, ceea ce contează este terapia de urgenţă în acest caz. Rezultatul va veni în cursul zilei de astăzi. Nu erau semne care să ne ducă cu gândul la o infecţie cu Covid. Este în zona tampon a clinicii de TI.

Se face intervenţia chirugicală, edoscopică, dar evident cu păstrarea precauţiilor.

S-au interesat de ea aparţinătorii. A fost adusă cu ambulanța de la Piatra Neamţ. A stat câteva ore pentru stabilirea situaţiei şi pentru obţinerea transferului. Perioada aceasta continuă să fie importantă.

Acum este sedată, sub ventilaţie invazivă care necesită anestezie generală pentru confortul pacientului. Este foarte important ca pacientul să primească oxigen, sânge.

Intervenţia pacientei care ajunge în şoc hemoragic a fost dificilă. În fiecare minut şi ora este monitorizează starea de sănătate”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Adauga un comentariu