Din lumea filmului

Uluitoarea poveste de dragoste din comunism care s-a petrecut sub ochii romanilor

Publicat: 06 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Uluitoarea poveste de dragoste din comunism care s-a petrecut sub ochii romanilor
3
Margareta Paslaru a avut o frumoasa cariera in muzica usoara. A lansat numeroase piese si a fost un model pentru multi care s-au lansat dupa ea. Cu toate acestea, artista a realizat o cariera de succes si in lumea filmului. Unul dintre rolurile remarcabile a fost cel al Iuliei din „Tunelul” (1966), o coproductie romano-sovietica. Pentru rolul dramatic Iulia, Margareta Paslaru a castigat diploma de debut in cinematografie la Festivalului national al filmului Pelicanul de Aur de la Mamaia. In film Margareta i-a avut ca parteneri pe Emerich Schäffer si Ion Dichiseanu; dar mai apar Stefan Banica si Florin Piersic.

„Tunelul” are o drama simpla, care spune o poveste din vremea luptei armatei romane alaturi de cea rusa, in al doilea razboi mondial, potrivit click.ro.

Vezi si Omul zilei – Margareta Paslaru – VIDEO
Insa in film se vorbeste si despre iubire. Margareta este prezentata ca o diva italiana, iar Dichiseanu, ca un adevarat cavaler. Cei doi sunt imbracati din marile cataloagele de moda ale vremii, ceva rar pentru acele timpuri. De asemenea, decolteul incredibil, coafura rebela si privirile provocatoare au scapat de cenzura comunista. Si daca mai pui la socoteala ca in acelasi film, Margareta Paslaru apare in pat cu Ion Dichiseanu, nu ai cum sa nu te intrebi cum a reusit sa scape de cenzura scena cu pricina?

Adauga un comentariu