Actualitate

Uluitor! O senatoare liberală a transmis că ar ieşi din izolare pentru a-i da Covid-19 unui parlamentar social democrat

Publicat: 16 mart. 2020

Ieșire uluitoare a senatoarei liberale de Hunedoara, Carmen Hărău. Acesta transmite că dacă ar fi depistată pozitiv cu COVID-19 ar vrea să îi transmită virusul unui parlamentar social democrat care a scos-o din sărite comentând că liberalii nu au mers la vot, pentru a înveşti Guvernul Orban.

„Ieri m-am autoizolat la domiciliu, deoarece am luat contact cu un coleg senator venit la Parlament cu Covid-19 după el. În câteva zile voi afla rezultatele testelor. Nu-i deloc plăcut să stai închis în casă 14 zile, când munca ta presupune relația cu oamenii, dar este un act de responsabilitate față de semeni, față de sănătatea lor, nemaivorbind de faptul că, atunci când nu procedezi astfel, te plasezi în afara legii. Când am citit declarația dlui Laurențiu Nistor, m-am gândit că, dacă testul meu la coronavirus ar ieși pozitiv, înainte de izoletă, internare, tratament… (Doamne ferește!) specimenul acesta politic ar merita să trag repede o fugă pe unde se găsește și să-l pup apăsat că recompensă pentru felul ticălos în care face politică de 30 de ani! Problema mea este că, spre deosebire de el, eu nu pot să fac rău conștient cuiva…nici măcar lui!”, a scris senatorul PNL.

Comentarii
  • Este o purcica, Asta nu se intreaba daca social-democratul va acceptra sarutul ei otravit si balos? Mai mult de atat nu pot a spun ca ma opreste decenta.
    Pa asta inca nu a ,,abordat-o” DNA pentru trafic de influenta? Sau liberalii nu sunt corupti, prin natura lor? Ei sunt cheie sau usa de biserica? Al dracului stat de drept mai avem noi in Romanica noastra!.

  • Este o purcica, Asta nu se intreaba daca social-democratul va acceptra sarutul ei otravit si balos? Mai mult de atat nu pot a spun ca ma opreste decenta.
    Pe asta inca nu a ,,abordat-o” DNA pentru trafic de influenta? Sau liberalii nu sunt corupti, prin natura lor? Ei sunt cheie sau usa de biserica? Al dracului stat de drept mai avem noi in Romanica noastra!.

Adauga un comentariu