Cancan ultimă oră

Un actor celebru a recunoscut. Cel mai mare regret al său este divorțul: „Sentimentul de rușine e foarte toxic”

Publicat: 20 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ben Affleck a recunoscut că divorțul de fosta lui soție Jennifer Garner este „cel mai mare regret” al vieții sale. Actorul și fosta sa parteneră au fost unul dintre cuplurile de aur de la Hollywood când au decis să își unească destinele în 2005, dar până în 2018, perechea s-a despărțit din cauza luptei lui Ben cu alcoolismul. Vorbind sincer despre problemele sale cu alcoolismul și cum a influențat sfârșitul căsătoriei sale, Ben și-a exprimat vinovăția continuă. El a declarat pentru The New York Times:

„Am băut relativ normal mult timp. Ceea ce s-a întâmplat a fost că am început să beau din ce în ce mai mult când căsătoria mea se destrăma. Adică în 2015, 2016. Băutul meu, logic, a creat mai multe probleme în căsnicie. Ben Affleck, în vârstă de 47 de ani, a continuat: „Cel mai mare regret al vieții mele este acest divorț. Sentimentul de rușine e foarte toxic. Nu e nimic productiv în rușine. E doar un sentiment de lipsă de stimă de sine”.

Actorul a spus că are grjă să nu facă din acest regret o obsesie și să își continue viața, lăsând la o parte greșelile din trecut, scrie TheSun.

„Nu e deloc sănătos pentru mine să devin obsedat de eșecuri și să mă pedepsesc pentru ele. Cu siguranță am făcut greșeli, cu siguranță am făcut lucruri pe care le regret. Dar trebuie să te aduni tu pe tine întâi, să înveți din ele, să înveți și mai mult și apoi să încerci să treci peste”, a spus Affleck.

În 2018, Ben și Jen au divorțat după 13 ani de mariaj. Cuplul are împreună trei copii: Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani și Sam, de 7 ani. Ben a fost prima oară la dezintoxicare în 2001, a dezvăluit tatăl său, urmând să meargă din nou în 2017. În 2018, Ben s-a internat la o clinică de dezalcoolizare, după ce Jennifer a organizat o intervenție.
În octombrie, Ben a recunoscut că a recidivat în timpul recuperării la doar o zi după sărbătorirea unui an de sobrietate

Adauga un comentariu