Actualitate

Un avion s-a prăbușit în sudul Rusiei. Șase persoane rănite după ce aeronava a explodat – VIDEO

Publicat: 14 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un avion s-a prăbușit în sudul Rusiei. Șase persoane rănite după ce aeronava a explodat - VIDEO
Un avion s-a prăbușit în sudul Rusiei

Un avion necunoscut care a căzut în districtul turkmen al teritoriului Stavropol (sudul Rusiei) a explodat când a fost examinat de salvatori, a informat serviciul de presă al serviciului de pompieri și salvare de urgență din regiune (PASS SK), informează Interfax. Un angajat al acestui serviciu a primit leziuni și arsuri.

În urma incidenului, un angajat al departamentului de pompieri a fost rănit după ce a explodat avionul și a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

„Pompierii care au ajuns la fața locului au efectuat recunoașterea incendiului. În acel moment, a avut loc o explozie. Un angajat al departamentului de pompieri a fost rănit în explozie și a fost spitalizat. El a suferit răni de la braț și picior, precum și o arsură la față”, se arată în comunicat.

„Experții își dau seama ce fel de aeronavă s-a prăbușit”

Medicii au evaluat starea victimei ca severitate moderată.

„Experții își dau seama ce fel de aeronavă s-a prăbușit și din ce motive”, a spus PASS.

Ministerul situațiilor de urgență din regiune a raportat anterior că un dispozitiv necunoscut a căzut în apropierea satului Kenje-Kulak, informații despre acest lucru fiind primite la ora 17:05 ora Moscovei. La fața locului au mers 16 persoane și echipamente.

Șase persoane au fost rănite în accidentul de la Stavropol, transmite de asemenea Izvestia. Publicația susține că e vorba de o dronă. Pe lângă pompier, alți cinci localnici ar fi fost răniți.

Rusia dă vina pe sabotaj pentru exploziile din Crimeea

Un șir de explozii au distrus săptămâna trecută avioane de război rusești la o bază de la Marea Neagră de pe coasta Crimeei. Rusia a dat vina pe un sabotaj pentru exploziile din Crimeea. Ucraina nu a recunoscut niciodată în mod public acel atac – dar consilierul biroului prezidențial Mykhailo Podolyak a descris ultimul incident drept „demilitarizare în acțiune”, indicând că exploziile nu au fost întâmplătoare.

Un lider tătar din Crimeea, Refat Chubarov, a numit exploziile o „lovitură” care se auzea „de departe peste stepă”. Ministerul rus al apărării a declarat că incendiul a izbucnit într-un loc de depozitare temporară a muniției din apropierea satului Maiske (sau Mayskoye în rusă) în jurul orei 06:15 ora Moscovei (03:15 GMT) și că cauza este investigată.

Ministerul apărării de la Moscova a declarat că nu au existat victime in stare gravă, dar șeful regional numit de Rusia, Serghei Aksyonov, a vizitat locul și a spus că 2.000 de persoane au fost mutate dintr-un sat din apropiere și două persoane au fost rănite.

„Un bărbat are o rană de schij, iar unul a fost zdrobit de un zid. Din fericire, viețile lor nu sunt în pericol”, a spus el.

Adauga un comentariu