Prima pagină » International » Un băiat de 18 ani a murit pe câmp, strivit de o semănătoare
Un băiat de 18 ani a murit pe câmp, strivit de o semănătoare

Un băiat de 18 ani a murit pe câmp, strivit de o semănătoare

20 iun. 2024, 17:48,
BZI.ro, în International

Un băiat de 18 ani a murit în timp ce se afla la muncă la o fermă, când o semănătoare l-a strivit. Când au ajuns salvatorii, acesta era deja mort. De asemenea, în altă parte, un alt tânăr, de 19 ani, este în stare gravă, după ce a fost călcat de un alt utilaj agricol.

Un tânăr de 18 ani a murit în această dimineață, joi, 20 iunie, în timp ce se afla la serviciu. Acesta era muncitor la o fermă din provincia italiană Lodi. Potrivit primelor informații disponibile, tânărul a fost strivit de o semănătoare. Un alt tânăr de 20 de ani a fost, de asemenea, implicat indirect în accident, dar nu a fost rănit. El a fost oricum transportat la spital. Cercetările sunt în curs de desfășurare pentru a verifica dinamica accidentului.

Un tânăr de 18 ani a murit strivit de o semănătoare

În această dimineață, joi, 20 iunie, în jurul orei locale 9:42, a avut loc un accident de muncă, soldat cu moartea unui băiat de 18 ani, Pierpaolo Bodini, care a fost strivit de un utilaj greu care s-a desprins de o semănătoare agricolă. Tânărul a murit pe loc, iar salvatorii chemați la fața locului nu mai aveau ce să facă, decât să constate decesul. Acesta lucra pe terenul fermei din Brembio, care a fost deținută cândva de bunicul băiatului decedat.

Personalul medical de la Agenția Regională de Urgențe a intervenit cu un paramedic și o ambulanță. La fața locului au sosit, de asemenea, pompierii, carabinierii și experții de la Agenția pentru Protecția Sănătății. Un băiat de 20 de ani a fost, de asemenea, implicat indirect în accident, dar nu a fost rănit. După ce a asistat la accidentul colegului său, i s-ar fi făcut rău. Pentru a fi în siguranță, a fost transportat la spitalul Codogno într-un cod verde.

Acesta nu este singurul accident de acest care a avut loc în această zi: în Sesto Calende, în provincia Varese, un băiat de 19 ani a fost călcat de un vehicul agricol în mișcare în timp ce lucra pe câmp. Se pare că a suferit o fractură de femur și de bazin. Starea tânărului este gravă și a trebuit să fie transportat cu elicopterul în cod galben la spitalul din Varese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
20 iulie 2024
20 iulie 2024