Local

Un bărbat a căzut cu parapanta la Iaşi! A fost transportat la UPU Iaşi (EXCLUSIV)

Publicat: 04 iul. 2020
Un bărbat a căzut cu parapanta la Iaşi
Un bărbat a căzut cu parapanta la Iaşi

Un bărbat a căzut cu parapant la Iaşi. În urmă cu puţin timp, un bărbat din localitatea Popricani a căzut în timp ce se dădea cu parapantă.

Un bărbat a căzut cu parapanta la Iaşi

Din primele informaţii pe care reporterii Cotidianului BZI.RO le deţin, incidentul a avut loc în localitatea Popricani. Un bărbat a căzut după ce se dădea cu parapantă. Incidentul a avut loc în urmă cu puţin timp şi bărbatul ar fi căzut de la o înălţime de 5 metri. Deşi iniţial se anunţase că a fost electrocutat, medicii veniţi la faţa locului au constatat că acesta nu a fost electrocutat. Un elicoper MURD a ajuns de ugenta la Popricani şi a asigurat primele îngrijiri medicale şi transportul persoanei rănite la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon:

„În cursul acestei zile, în localitatea Popricani a avut loc un incident. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a căzut de la o înălţime de 5 metri. Bărbatul folosea o parapantă. Deşi iniţial s-a anunţat că bărbatul a fost electrocutat în timpul căderii, acest lucru a fost infirmat de către personalul medical prezent la faţa locului. Pentru primele îngrijiri medicale şi pentru transportul victimei la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi s-a folosit Elicopterul SMURD Iaşi.” a menţionat Diana Cimpoesu, medic-coordonator în cadrul UPU Smurd Iaşi.

Un ieșean este acuzat de tentativă de omor, după ce a încercat să își ucidă o rudă

Un ieșean, Constantin Briceag, a fost trimis ieri în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal. Anchetatorii îl acuză pe bărbat că a încercat să-și ucidă o rudă. Acesta trebuie să dea socoteală în instanță pentru tentativă de omor

Un ieșean va fi nevoit să dea explicații în fața magistraților, după ce a fost acuzat că a încercat să-și ucidă o rudă. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Constantin Briceag. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Constantin Briceag, arestat preventiv pentru tentativă de omor

În urmă cu câteva săptămâni, Constantin Briceag a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! Procurorii au cerut instanței acest lucru, în urma unei acuzații de tentativă de omor. De fapt, anchetatorii ieșeni susțin că bărbatul ar fi încercat să-și ucidă o rudă.
Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Constantin Briceag. DETALII AICI

Adauga un comentariu