Local

Un bărbat a decedat după ce a căzut într-o fântână din comuna Bălţaţi. Pompierii ieşeni intervin de urgenţă la faţa locului – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

Publicat: 10 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat a decedat după ce a căzut într-o fântână din comuna Bălţaţi. Pompierii ieşeni intervin de urgenţă la faţa locului - EXCLUSIV UPDATE FOTO VIDEO
Bărbatul de 83 de ani care a căzut în fântână a decedat

În urmă cu puţin timp s-a produs un incident în judeţul Iaşi. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Iaşi au fost dirijați în localitatea Bălţaţi, comuna Bălţaţi pentru a scoate un bărbat care a căzut într-o fântână.

La faţa locului de deplasează o autospecială de intervenţie şi un echipaj de prim ajutor, din cadrul Secţiei de Pompieri Târgu Frumos.

UPDATE: Trupul neînsuflețit al bătrânului a fost preluat de reprezentanții Institutului de Medicină Legală din Iași.

UPDATE: La fața locului, în momentul în care au sosiți pompierii ieșeni, se aflau fiica bărbatului decedat și 3 vecini.

Persoana, un bărbat în vârstă de 83 de ani, a fost scoasă din fântână, din nefericire decedată. Echipajul medical acordă asistență medicală la alte două persoane, femei, care au suferit un atac de panică.

Un fost cadru MAI a decedat după ce a căzut în fântână

O altă intervenţie a pompierilor ISUJ Iaşi a avut loc la finalul lunii august a acestui an. Un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost scos decedat dintr-o fântână din satul Golăieşti. Victima, Leonard B., era fost cadru al Ministerului Afacerilor Interne. Potrivit unor vecini, acesta s-ar fi sinucis aruncându-se în fântână adâncă.

Bărbatul era cunoscut ca fiind un împătimit consumator de băuturi alcoolice.

„Apel 112 , persoană găsită căzută în fântână, bărbat, de aproximativ 50 de ani, inconștient, la adâncimea de 5-6 metri. Fântâna are diametrul de aproximativ 30-40 de cm și o adâncime aproximativă de 10 m în satul Golăiești, comuna Golăiești, județul Iaşi. La locul evenimentului acționează un echipaj de intervenţie de la Detașamentul 2 de Pompieri Iaşi și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă cu medic”, au transmis la acel moment reprezentanţii ISUJ Iași.

Moarte similară la Cotnari. O tânără de 30 de ani şi-a găsit sfârşitul pe 8 martie 2021

O tânără în vârstă de 30 de ani a murit chiar de 8 martie 2021 după un accident stupid. Elena Mitocariu era de loc din comuna ieșeană Cotnari. Pe 8 martie a mers împreună cu soțul ei la un vecin. Alături de familia acestuia a sărbătorit ziua femeii până la un moment dat, când a vrut să plece la toaletă. Elena a ieșit din casă în care era petrecerea în jurul orei 19:30, pentru a merge la grupul sanitar care se afla în afara casei, într-o anexă.

A ieșit din casă, dar nu s-a mai întors. Soțul ei și cu vecinul acesteia au plecat să o caute după câteva zeci de minute. Nu le-a luat prea mult să o găsească pentru că aceasta era căzută într-o fântână. Imediat, bărbații au scos-o din apă și au cerut ajutor apelând numărul unic de urgențe 112. Un echipaj medical a ajuns la fața locului, însă din nefericire nu a putut decât să constate decesul. Tânăra petrecuse prea mult timp sub apă.

 

Adauga un comentariu