Local

Ieşeanul găsit decedat într-o fântână din Golăiești era fost cadru MAI. Bărbatul s-ar fi sinucis – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 24 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieşeanul găsit decedat într-o fântână din Golăiești era fost cadru MAI. Bărbatul s-ar fi sinucis - EXCLUSIV FOTO VIDEO UPDATE
O intervenţie de urgență a avut loc în sat Golăiești. Un fost cadru MAI s-ar fi sinucis

O intervenţie de urgență a avut loc în sat Golăiești. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 ani, fost cadru al Ministerului Afacerilor Interne s-ar fi sinucis. Acesta s-a aruncat în fântână. Din nefericire, acesta s-a înecat. Medicii au încercat să-l resusciteze, dar a fost declarat decesul, potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Acesta a fost văzut de către o vecină în jurul orelor 11-12 la bar. Ulterior apelul la 112 a fost efectuat de un vecin care i-a văzut hainele atârnate de gardul de lângă fântână.

UPDATE: Bărbatul, Leonard B., fost cadru militar. A fost pensionat pe caz de boală. Vecinii afirmă că în urma unui divorţ s-a mutat la ţară, şi-a construit o casă în curtea tatălui lui, unde mai locuia un frate.

Acesta era cunoscut că fiind un împătimit consumator de alcool. Vecinii spun că s-ar fi aruncat în fântână.

Ieșeanul a fost găsit de un prieten care trecea prin zonă. I-a văzut hainele şi l-a sunat. În momentul în care a observat că nu răspunde, s-a uitat în fântână era căzut. A sunat la numărul unic de urgență 112, au venit pompierii. Trupul neînsuflețit a fost scos și preluat de IML. La fața locului au venit criminaliştii şi poliţia.

Ce au transmis autoritățile ieșene

„Apel 112 , persoană găsită căzută în fântână , bărbat, de aproximativ 50 de ani, inconștient, la adâncimea de 5-6 metri. Fântână are diametrul de aproximativ 30-40 de cm și o adâncime aproximativă de 10 m în satul Golăiești, comuna Golăiești, județul Iasi. La locul evenimentului acționează un echipaj de interventie de la Detașamentul 2 de Pompieri Iasi și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă cu medic”, potrivit ISUJ Iași.

Adauga un comentariu