Prima pagină » Actualitate » Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un șofer de 19 ani, care încerca să fugă din calea unui conflict iscat la un restaurant
Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un șofer de 19 ani, care încerca să fugă din calea unui conflict iscat la un restaurant

Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un șofer de 19 ani, care încerca să fugă din calea unui conflict iscat la un restaurant

20 aug. 2022, 15:40, 1 ,
în Actualitate

Tragedie fără margini în Sighișoara, acolo unde un tânăr de 19 ani a accidentat mortal un bărbat. Șoferul vitezoman încerca să fugă cu mașina, în urma unui conflict care avusese loc în parcarea unui restaurant din Sighișoara. Pe lângă bărbatul pe care l-a omorât într-o clipă de neatenție, tânărul a mai accidentat o persoană.

Șoferul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore

Astăzi, 20 august, oamenii legii din județul Mureș au fost sesizați că, în parcarea unui restaurant din Sighișoara, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane.

În acest scandal a fost implicat și șoferul, în vârstă de 19 ani, iar acesta, în încercarea de a scăpa, s-a urcat într-un autoturism și a accidentat doi bărbați, cu vârstele de 26 și 42 de ani, conform cercetărilor de până acum realizate de oamenii legii.

Ambele victime au fost transportate la cea mai apropiată unitate spitalicească și, din nefericire, bărbatul în vârstă de 42 de ani s-a stins din viață.

De precizat este că, potrivit investigațiilor polițiștilor, șoferul vinovat este un tânăr de 19 ani, originar din Sibiu.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore.

În cauză, oamenii legii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală, pentru a identifica cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut accidentul, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *